Yusuf20 Nur3452 benim bebeğiminde 8 aylıkken kan değerlerine bakmıştı doktor.ocean microfer +keçiboynuzu pekmezi kullanıyorum değerleri gayet iyiydi
HamzaSiracveBen Nur3452 kesinlikle bestiron oneriyorum dogdugundan beri oğlumun demir sıkıntısı vardı ocean kullandım hiç ilerleme olmadı daha sonra bestiron ile tanıştık içinde c vitamini takviyeside var zaten diyorlar ya kan ilacını portakalla verin diye daha yuksek etki ediyormuş bne cok memnun kaldım cocuk doktorumuz bile artık herkese bestiron oneriyor
F-Betul HamzaSiracveBen Merhaba bestiron kabızlık gaz vs yapmış mıydı bebeğinizde? Ben de Sidefer kullanıyorum ama bestironu da merak ediyorum.
balkanlardangelensogukhava Merhabalar biz de bestiron kullanıyoruz. Kan değerlerimiz güzel çıktı. Hem içeriği de çok temiz. Vegaferon benim bebeğimi kabız yaptı ve lavman yaptırmak zorunda kaldık 10 günün sonunda. Ama bestiron da ilaç değil takviye edici gıda olarak geçiyor.
Nur3452 balkanlardangelensogukhava evet takviyeymiş ama bestiron hakkında çok memnun kalan var. Sanırım deneyeceğim 🌝
HamzaSiracveBen F-Betul biz hiç bir yan etki yaşamadık kimse de de duymadım ama tabi her cocuk kendine özeldir 😊😊
Sadekahvem F-Betul Merhaba kızımda bestiron kullandı. hiç bir sorun olmadı. Aldığın zaman çok araştırmıştım kullananlar çok menundu. Dişte kararma vs diğerlerine göre daha az yapıyormuş Sizede fikir olsun Nur3452 geçmiş olsun
Guzelkizimbenim Nur3452 ferrum ilaçtır ben kullanıyorum takviye değildir bi kalanın rengi değişiyor o.kadar
Fthnf_ Nur3452 neden ilaç olmak zorunda ki? Bebeklerde zaten takviye fazlasıyla iş görecektir. Bende evladıma aynı sorundan ötürü sidefer kullandım, şimdi maşallah hiçbir sorun yok, bırakınca düşmüyor tekrar.
Mommy_ Nur3452 Ferrum kullanabilirsiniz. İcerigine bakin demir 3 hidroksit polimaltoz olmasi gerekiyor.
Nur3452 NiDaAli_o evet aç olmasına ve beslenme saatine dikkat ediyordum ama yine de düşük çıktı en az 50 olması gerekirken 30 çıktı
Dadam Nur3452 devlet karşılıyor canım, reçetesiz bile 13 lira ferrum. Ama bizde işe yaramadı boşuna kullanmışım kaç ay.