Ferdaoguzgalip Kalp26 Yaptirin diye o kadar israrcilarki bende onu anlamiyorum esimde acaba bu doktorlar biz yaptirinca para aliyomu dedi acikcasi benide dusundurdu
Ferdaoguzgalip Zlg haklisiniz biogaia+nurse hurveys gaz damlasi dersin gecersin kucucuk.sise 1hafta gitmiyo 160lira yapmislar gercekten saka gibi herseyi paraya doktuler paran yoksa hastasin paran yoksa hicbiseysin su zamanda
Ferdaoguzgalip Zlg ve o kadar hasta yatan cocuk varken hala parali gercekten vicdansizlik baska hicbisey degil🥺
Arasinannesiiiii Ferdaoguzgalip menenjit eskiden ucretsizmis sonradan çıkmış listeden maalesef ülkemizde bebek sağlığı önemsenmiyor sağlık bakanlığı sağolsun
Sema92 Ovulyuvali Deneyimsizanne gekis fiyatından alabildiginiz mi merak ettim dogrusu 🤣 ne kadarmis diye.🤔🤭
Dogacdmn2020 Ferdaoguzgalip kesinlikle 1.dozunu yaptırdık 2.doz var yazık yani devlet karşılamalı menenjit aşısı 1000 tlymiş üstelik yaptırmayan çok kişi var anlamıyorum ben ilk defa duyduğum bişey bu
Ferdaoguzgalip Dogacdmn2020 malesef hem cocuklar icin cok onemli asilar diyolar fakat ucretsz yapicaklari yere dahada zamlandiriyolar Allahim butun ailelerin yardimcisi olsun🤲🤲
Beyabann Benim bebegim 7. Ayında Menenjit aşısının ilk dozunu vuruncak inş ama şu yasakta nasıl alcaz bilmiyorum aşıyı aldıktan sonra hastanede mi vurdurmamız gerek yoksa saglık ocagında da vuruyolar mı bazı bebekler agır oluyo diyolar
Ferdaoguzgalip Beyabann onun hakkinda hic bilgim yok malesef canim biz rotavirusu saglik ocaginda yaptrdik ama belki menenjitide yaparlar