ElifkonunAnnesi Mom0988 evet onu biz de duyduk, eşimin yorumu: tabii ki tutabilirsin hatta onun yerine doğur yazık kadın doğum sancısı çekmesin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ElifkonunAnnesi Mom0988 bi de şey vardı ya, astral seyehat yaparak kabeye gitsek hacı olur muyuz 😂🤷🤷🤷
Zinnureyn 🌸 Bir gün biri hocaya şu soruyu sormuştu; Sevdiğime kavuşmak için duâ ediyorum, Oda kendi sevdiğine kavuşmak için duâ ediyor.. Kimin duâsı kabul olur 😂
Demirac19 Mom0988 https://resmim.net/i/save-20210420-140605.D3UZn Komik soru bulmadım karikatür olurmu 😅
Bebekbaylar pogcayanakannesi bunu bende görüp he astral seyahatle her şeyi yap diye cevaplamıştım kendimce:)
bir_pasa_annesi Mom0988 eşim zorla orucumu bozdurdu şimdi bozulan orucumun yerine o mu tutacak ben mi😂
ElifkonunAnnesi Mom0988 yok kız benim kocam zaten akşam yemekten sonra bana der sen odaları topla ben mutfağı, ocağa kadar siler sağ olsun. Hafta sonları beraber börek poğaça falan yaparız et yemeklerini o yapar çünkü çok güzel yapar 🤣 hatta coronadan önce misafir falan yemekli çağırdıysak çorbası pilavı vs bende, ana yemek ondaydı (12 saat fırında pişirdiği etlerle meşhurdur kendisi 🤦🤦) hamileliğim riskliydi evi düzenli süpürdü vs. Yani adama bak milletin kocalarına desem beni ayağımdan tavana asar 🤣🤣🤣🤣
ElifkonunAnnesi Mom0988 ahahah 😅 ben astral seyehati denedim bacım olmadı çok zor beceremedim, hayal ederek ya da resmine bakarak olsa daha güzel olur 😝😝😝