Mom0988 karımı cok seviyorum ac kalmasını istemiyorum onun yerine oruç tutabilir miyim? En son bunu gördüm ben. 🎉🎉🎉 En saçma ,komik bulduğunuz ramazan sorulari gelsin mi ?
pogcayanakannesi Mom0988 geçen gordum bende -Astral seyehatla mekkeye gitsem hacca gitmis sayilir miyim 😂😂
BalarisiYusra Mom0988 Hocam yatsı namazını kılarken teravihi de niyet etsek teravih namazı aradan çıkar mi 😂😀
Mom987 Mom0988 Aklıma bir şey geldi teyzemlerdeydik bir gün ama kaç sene olmuştur. Neyse teyzemin eltisi ayağını sehpaya çarptı sonra kadının eşi kalkıp sehpaya ayağını vurdu 3 4 defa. Biz adama böyle 🙄🙄🙄 baktık. Eniştem deli misin Mustafa kendine gel dedi. O da Fadime in canı yandıysa benim ki de yanacak diyo. Adam bilerek ayağını sehpaya vuruyor 😂🥴🥴 valla bana çok tuhaf gelmişti o zaman. Bunu da gerçekten soran vardır 😁
siyah_kalppp Foto da yazan karımı cok seviyorum ac kalmasını istemiyorum onun yerine oruç tutabilirmiyim 😂
Bebekbaylar pogcayanakannesi bunu bende görüp he astral seyahatle her şeyi yap diye cevaplamıştım kendimce:)
pogcayanakannesi Mom0988 hocam mevlüt adında bir kız var yetim. Okula yollasam mevlüt okutmuş olur muyum 😂😂😂