Gevrann BiciNanaMusi tatlım erkek bebeklerin hepsi öyle benim oğlumun da öyle popo kısmı kupkuru 😁 elimle bağlarken pipisini düzelttiğim halde gene üst kısmı ıslanıyo
BiciNanaMusi Gevrann hadi yaa o zaman yapıcak bişi yok desene 😂 bende bi deneme yapıyorum şimdi ogluşum yatmadan bezini değiştirdim popo kısmını kısa tutup pipi kısmını uzun bıraktım bakalm nasıl uyanicak😂
Sblgzgn BiciNanaMusi biz primada yaşıyorduk aynı sorunu, molfixe geçince rahatladım. Gece hiç değiştirmiyorum bezini ki gece baya bi emiyor. Sabah kalktığında bez dolu olsa dahi taşmıyor. Yaklaşık 12 saat
BiciNanaMusi Sblgzgn bende kullandım prima yi ondanda memnun kalmamıştm molfix e geçtim bayadir kullanıyorum dediginiz gibi gece boyunca açmam bi yatarken birde sabah uyandığında açıyorum ama yinede on tarafa dolduruyor cisini komple bez emmiyor
Bittersweet BiciNanaMusi pipisi aşağı sogru bakiyor mu diye kontrol et sagq ya da sola donukse bezden siziyor genelde
BiciNanaMusi Bittersweet işte biz sünnet olduk pipimiz kayboldu nokta kadar bişi oldu o yüzden sabit duruyor 😂
Bittersweet aylinist ben de minies denemeye basladim ama ön tarafi aşırı sisti ve pipisi pisik olmaya baslayinca kullanmayi biraktim😔
aylinist Bittersweet şimdilik pişik olmadı. Ama ön tarafı şişiyor. Bakalım bir süre denemeye devam :))
KubraBertuq BiciNanaMusi aynı durmudayim molfix kullaniyorum bazi sabahlar bir kalkiyorum cis.sizdirmis ustune neden oluyor anlam veremiyorum
Poncique BiciNanaMusi ben de molfix prima canbebe ve minies kullandım hepsi sızdırıyor. Pipisini aşağıda da tutsam yukarda da tutsam sızıyor. Gece emmek için kalktığında altını değiştirerek çözüm buldum. Sabah uyandığında bezi o kadar dolu olmamış oluyor.
Serap5252 BiciNanaMusi çok kötü kokuyor kalın ve kakayı çok sızdırıyor biraz çiş yapsın hemen şişiyor onu da denedim
Fulya0512 BiciNanaMusi benim bildiğim popo kısmı zaten şişmez çiş olduğu için ön taraf doluyor sadece
Oziezo deletedmom2200 katılıyorum bebişin poposunu tam ortala beze bel kısmı biraz da fazla olsun birde bacaklarının kenarlarını kontrol et bez kesmesin
Selpol BiciNanaMusi aynı sorunu yaşıyordum 1 büyük bedene geçtik sorun çözüldü bir deneyin isterseniz