Tgcyrr01 BiciNanaMusi bir hafta öncesine kadar aynı sorunu yasıyordum her gece üst değiştiriyordum , molfix ve prizma kullanıyorum şuan iksindede oldu Sincan’da bezi bir numara büyüttüm şuan 1 haftadır ciş çıkma sorunu yok 😊
mmervepanavur BiciNanaMusi sleepy kullandım ilk başta bendede öyle oluyordu çocuğun üstü ıslanıyordu prima ya geçtim çıkmıyor artik
Mervea BiciNanaMusi bezini bağlarken pipisini aşağı doğru tutup bağlayın Sızdırma ondan oluyor olabilir
BiciNanaMusi Mervea Miraclemom Busraakuzey Ewrem Sanirim pipiden kaynaklı ya bezini açıyorum pipi resmen içine kaçmış nokta kadar bişey oluyor çok komik 😂 yerim onun heryerini😊 bu arada sunnetliyiz o yüzden küçüldü pipimiz hatta yok oldu sanırım 😂
Miraclemom Molfıx 2 kullanıyorum aksam 8 gbı baglayıp sabah 8 e kadar duruyor hıç szdırma vs karsılasmadım çok memnunum, bezden kaynaklı arkadasım prima denedım dedıgın gbı sızdırdı yanları falan ıslak ıslak oluyordu.
Busraakuzey BiciNanaMusi bezi de küçük geliyor olabilir canım bir de erkek bebeği olduğu için ön kısmi çoğunlukla ıslanması normaknolması gereken de bu zaten 🙈🙊 değil mi ama mantıken
BiciNanaMusi Birumutturan bugün şey denedim ben bezin nasılsa arka tarafı islanmiyor on tarafı daha uzun tutup bağladım geçmedi valla😂