OncedenGurme Mom82902 geçen hafta 452′yi görmüştü gram. Tekrar 450 bandını görürse alacağız. Uzun vadede kazandırır diye düşünüyorum
41esra Mom82902 altından zarar etmezsin bende elime geçeni yüksek düşük beklemeden çeviriyorum direk bu saatten sonra çok düşmez yaza da tavan yapar bayramdan sonra düğün sezonu da açılıyor yükselir net 👐🏻
58vildan Altın uzun vadede zarar etmez canım ben evlenirken gram 123 tlydi çok pahalı diyorduk 🤣🤣 1 sene önce gayet iyi fiyata bozdurduk herşeyimizi (ev için)
Mom82902 58vildan Rabbim nasip ederse bizde ev almak istiyoruz onun için bu uğraş zaten😄 sizde güle güle oturun inşallah yuvanızda🤲🏻
kubraanne Mom82902 Merhaba ev alcaz diyince nasıl almayi düsünüyorsunuz bizde düsünüyoruzda evlee cok pahali faizler yüksek 400 binlik eve 200 bin pesinat istiyo 200 bin kredi cıkıyo isin icimden cikamadik bekliyoruz suanlik
58vildan Mom82902 inşallah kuzum ama uzun bir zaman beklemeniz gerekir eger aceleniz yoksa Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🌸
Mom870 Mom82902 700 e almıştım zamanında cumhuriyeti 4 sene oluyor şuan 3 bin olmuş tabi bozdurdum çoktan 🤷🏼♀️
Mom82902 kubraanne ya benim düğünde takılan altınlarım var Biraz Biraz da toplayacaz inşallah ilk önce küçük maliyetli bı ev almak istiyoruz oturmak için değil ama biraz daha toplayınca o evi satıp başka bı ev almak istiyoruz Allah nasip ederse inşallah
kubraanne Mom82902 anladım canım benimde biraz altinim var büyuklerde biraz destek olacak ama neye yarar kredisiz alamıycaz allah yardimcimiz olsun gonlmüze gore versin insallah