nursocum Mom82902 Artık düşmez dedi kuyumcum bende sürekli alıyorum bekliyim düşerse alayım dedim yok artık düşmez dedi 🤷🏼♀️
Mom82902 Adalet-34 Bı inip bı kalkıyor elimde biraz para var almak istiyorum ama eşim düşüyor diyor bekliyorum
hayalanne Mom82902 fazla düşmez 10 20 en fazla düşer bence elinizde çar çur olmadan alın eninde sonunda yuksekcek merak etmeyin😊
Mimarhanim Mom82902 çok düşeceğini sanmam (keşke düşse ama), bence alın 10-20 TL zarar edersin en fazla o da bir kaç haftalığına, sonra yine yükselir 🤦🏻♀️
41esra Mom82902 altından zarar etmezsin bende elime geçeni yüksek düşük beklemeden çeviriyorum direk bu saatten sonra çok düşmez yaza da tavan yapar bayramdan sonra düğün sezonu da açılıyor yükselir net 👐🏻
Mom82902 elfozyil bende yaza yükselir diye duydum da bilemiyorum şimdi alıp zarar etsem eşimin dırdırından kurtulmam🤭
BalarisiYusra Mom82902 altından hiç bi zaman zarar etmezsin canım ben zamanında 800 e aldığım cumhuriyet şimdi aldı başını gidiyor Tabi bi kaç sene geçmesi lazım kar elde etmen için yatırım amaçlı zaten
hayalanne Mom82902 850yi gördü.ama yatırım yapıcaksan gram altın al bozdururken en az kayıp veren o fazla paran varsa 2,5 - 5 - 10 gramda alabilirsin yeterki gram olsun
Browni_61 Mom82902 360lrda grsm altın ama şuan cok inisli cikisli oyanr biraz dga düzelir yazn dugn sezonu acildgnda dhsds firlr uzun vadeleri altin zarsr ettirmz genlde fazla
Eminos Mom82902 altin degil de dolar al bacim biz altin aldik bi ara dustu uzulduk elhamdulillah simdi yukseldi de hani zarar etmedik ama babamda paramiz vardi o borcunu dolara cevirmis gecenlerde verdi 10000 vermistim 13500 olmus babamin cevirdigi para