sayrannannesi iki_prenses_annesi201 muhtemelen kızlarına tecavüz ettiler ondan olma bu çocuk.. Ondan hem nefret hemde asiri korumaci yani asıl kızları öldü bu da torunları onların.
sayrannannesi melektolga kendine o kötülüğü yapmaz eminim 😂 çok bencil bir rol de şuan ama çok güzel oynuyor o dizide :) hakkını veriyor :)
Sezenaksukarademir Merve ben kitabına yemi başladım. Nasıl ilerleyecek merak ediyorum ama oğlandan fırsat bulup okumak çok zor. İnşallah güzeldir. Çünkü dizi izlemeyi asla sevmiyorum ☺️
ZMK Duru___34 yardımcı kadın hafise nihal menzil benim komşumdu çok oturmuşluğumuz var 1-2 ay önce taşındı izledikçe garip geliyor 😂
zarifbirhanim melektolga Bende bilmiyorum kuzu gercek mi değil mi o öyle demişti. Hatta sonrasında bende internete yazmıştım onun ismi yazıyor. Eşi guzellik yarışmasinda birinci olmuş. Hatta sayılı iş adamlarından biriyle evlenen tek guzellik kralicesi oymuş.
zarifbirhanim ikiKudurukAnnesi Kız ben kırmızı odada nihalle zafer var ya onlardan bahsettim yanlış etiketlemisim camdaki kızı hiç bilmiyorum valla 🙊🙊