Hanife4461 Yanlız filmin 2. bölümü sanki grinin elli tonu gibi yapmaya çalışırken nalanın 50 donu gibi olmamışmı
Alyaberenim melektolga içim daraliyor o kiz o korseyi giyince yazik cayi bile içmiyor kilosu 53.3 olmuş annesi içimi kararti bide o iki tane birden giydirdiği iç çamaşiri dikkatimi cekti hepsi beyaz değişik bi dizi
iki_prenses_annesi201 melektolga al benden de okdr çatladım resmen o annesnn korse giydrcmesine.. Benm annem olck çoktan isyn bayrgı çekmştm 😂😂
iki_prenses_annesi201 anneCANan nasıl yani annesi dgl miv😮😮 kız bunu biliyor mu… E peki babasyla nedn aynı yatakta o kadın 🤔
sayrannannesi iki_prenses_annesi201 muhtemelen kızlarına tecavüz ettiler ondan olma bu çocuk.. Ondan hem nefret hemde asiri korumaci yani asıl kızları öldü bu da torunları onların.
anneCANan iki_prenses_annesi201 dedesi ve ananesi onlar. Kırklı yaşlarında tedavi ile Güneş adında bir kızları oluyor kızları 13 yaşındayken dayısı tarafından istismara uğruyor ve hamile kalıyor hamile olduğunu ailesi 7 aylıkken öğreniyor Nalan ın annesi Güneş daha 13 yaşındayken doğum yaparken ölüyor
sayrannannesi melektolga aynen öyle birde kızın hala ben evlenince annem napacak demesi yokmu beni iyice deli etti . Kıza yazık işkence yapıyor ama hala o annesini düşünüyor garibim…
sayrannannesi melektolga kendine o kötülüğü yapmaz eminim 😂 çok bencil bir rol de şuan ama çok güzel oynuyor o dizide :) hakkını veriyor :)
Sezenaksukarademir Merve ben kitabına yemi başladım. Nasıl ilerleyecek merak ediyorum ama oğlandan fırsat bulup okumak çok zor. İnşallah güzeldir. Çünkü dizi izlemeyi asla sevmiyorum ☺️
ZMK Duru___34 yardımcı kadın hafise nihal menzil benim komşumdu çok oturmuşluğumuz var 1-2 ay önce taşındı izledikçe garip geliyor 😂