Sena00 DurununAnnesi12 küçük tek kullanımlık poşetlerden aldı eşim iki şerli koyup apartmanın çöpüne atıyorum
tubaden DurununAnnesi12 korbel var bizde banyoda duruyor ona atıyorum kimse kusura bakmasın benim neyi nereye koyduğuma kimse karışamaz
Yasemin_06 Balyanak001 mutfak copune necaset atilmaz cnm aklinda bulunsun yemek artiklarin vs oldugucope tuvalet pecetesi bebek bezi atilmazsende yapma cnm
Yasemin_06 DurununAnnesi12 cnm zaten sana yazmadim farkettiysen balyanak adli arkadasa yazdim ben onu o yazmis hercope atiyorum mutfak tuvalet……. diye ona yazdim ben
Gin DurununAnnesi12 poşet içine koyup mutfak çöpüne atıyorum ben ya 🤫 kakalı bezlere çift kat poşet yapıyorum ahshsj o çöp zaten günlük boşaltılıyor.
Gin DurununAnnesi12 benim annem de kendi gelinine söyleniyormuş bu tuvaletteki bebek bezi atma konusunda. 😅 ne var dedim ben mutfağa atıyorum şok oldu 🤣 kayınvalidelik böyle bir şey galiba 😂🤣
Zelisblt DurununAnnesi12 bencede tuvalet kapalı alan olduğu için koku yapar bnde oraya hiç atmadım, balkonda bezler için ayrı bi çöp kocası var günübirlik atıyoruz.
Mervedenizz Ay çok günah ya mutfak çöpüne atmak nedir 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Korbel çöp kovası almıştım hamileyken kızım 1 yaşında hala kullanıyorum ne koku yapıyor ne de başka bişey
Eminos DurununAnnesi12 aynen hergun atilir cop hadi en fazla beklesin 2. Gun atilir kaynananiz sasirtmis