Miniko42 ehlenmomyy ayy çok iyi ben bakayım bı dediğinize sizinkinin resmini gorebilsem çok iyi olurdu aslında ona göre alırdım netten flan
ehlenmomyy Miniko42 kuzum benimkinin modeli me732k simdi fiyatina baktim şok oldum 3 bin olmus ben 350 almistim 5 yil once😵
Mom091 Miniko42 benimki bundan bence a101 deki daha güzel şimdi baktımda. Çok şık duruyor. Hemde benimkinden daha ucuz😊
Tomi Miniko42 Samsung 8 litrelik. Bütün özellikleri olanı aldım. Çok ta memnunum. Eşim profesyonel çikolata yapıyor. Daha çok o kullanıyor.
Mervee88 Miniko42 Samsung GE83X/AND 23 lt Mikrodalga Fırın 🥴 ben 430 liraya almışım ama fiyat şu an nerdeyse 3 katı olmuş😳 fiyatların bu kadar uçtuğuna inanamıyorum 🤬
patilianne Miniko42 arçelik kullanıyorum tek şikayetim bitince çalan zili çok ses çıkarıyor bebeğim uyuyorsa çalıştırmaya korkuyorum alırken dene mutlaka
busraozturkicenn Mervee88 merhaba dondurulmuş kıyma ya da tavuk etini samsung da nasıl çözdürüyorsunuz
Mervee88 busraozturkicenn tavuk, et, balık ve ekmek diye seçenekleri var içindeki neyse onu seçip gramını ayarlıyorum 🥴
busraozturkicenn Mervee88 ben bi türlü yapamadım ya bi tarafı çözülmüş oluYo diğer tarafı donuk kalıyo