bir_pasa_annesi Miniko42 aynen en kötü bime gelenler bile 500 den asagı yok cnm bir kaç yere bakıp fiyat alın bence illa arçelik olacak değil bütçenize göre bakın
Miniko42 anakraliceee teşekkür ederim bakayım bayisine bı kaç lt acaba sizinki buz çözme özelliği flan varmı neye dikkat ederek almalıyım
bir_pasa_annesi Miniko42 valla litreyi ilk kez sende duyuyorum hiç özelliğine bakmadım bile🙈evlenirken sagolsun mobilyacı hediye vermişti 6 yıl oldu maşallah tık yok
ehlenmomyy Miniko42 buz çözme özellikli al samsungta fazlasiyla var bu. Et balik tavuk buz cozuyor 2 dkkda
Mervee88 Miniko42 Samsung kullanıyorum aşırı özellikli😖 bu kadarına ne ihtiyacım varmış bilmiyorum ama memnunum 😬 içecekte ısıtıyo her türlü donukta çözüyo ızgara özelliği de var isterseniz bakabilirsiniz 🥰
busraozturkicenn Mervee88 merhaba dondurulmuş kıyma ya da tavuk etini samsung da nasıl çözdürüyorsunuz
Miniko42 ehlenmomyy ayy çok iyi ben bakayım bı dediğinize sizinkinin resmini gorebilsem çok iyi olurdu aslında ona göre alırdım netten flan
Mervee88 Miniko42 Samsung GE83X/AND 23 lt Mikrodalga Fırın 🥴 ben 430 liraya almışım ama fiyat şu an nerdeyse 3 katı olmuş😳 fiyatların bu kadar uçtuğuna inanamıyorum 🤬