Mom077 SeherRonyaMelek komsumun yegeni kullanmış bu haptan ama hic etki etmemiş ona Acaba sadece 7 zeytin 1 incir yense de yanina sadece bi yesilcay icilse nasil olur merak ettim🙄🤔
Ece-su SeherRonyaMelek ya hahahah hayır ben sizdeki 5 kiloyu alabilirim dedim çok zayıfım o yüzden 47 kilo oldum
SeherRonyaMelek Ece-su ayyy anlamadım espriyi 🙈 47 kilo nedir ya ben en son ilk okulda falan heralde o kilodaydım😂😂
1anne1bebe Ece-su ben hayatımda hiç 47 kilo olmadım lise de 52 idim lise bitti 60 Bi ara 80 a kadar çıktım hamile kalmadan 3 ayda 15 kilo verdim (2.5 sene önce tabi) 75 den 63 e düşüp doğuma kadar geri 75 oldum 🙄😔
Woody SeherRonyaMelek tabi tabi Çörek otu çok yararlı zaten Anne sütü artırıcı özelliği de var diye biliyorum
Ece-su SeherRonyaMelek ya hiç alamıyorum hamileyken 55 kilo oldum diye herkesi arayıp söyledim şimdi yine 47 off
Yerfistigininannesi SeherRonyaMelek her sayfa gercek sayfalari değil esat basaranin sayfasina girip onun takip ettiklerine sorun fiyatını falan
SeherRonyaMelek Helbest49 yamuna aldım canım doğumdan 1 hafta sonra taktım l beden şimdi onu anneme verdim kendime s sipariş verdim
sonsuz17 SeherRonyaMelek o k alt karındaki göbek bende de var azıcık 😂🤦♀️ kızım 18 aylık olmasına rağmen bu kış 8 kilo alınca çıktı doğumdan sonra gitmişti ben de 57 kiloyum kilon çok değilmiş boyun var sanki