SeherRonyaMelek Aslankurt canım instagram sayfaları var 7 zeytin 1 incir diye gir bir incele istersen tamamen bitkisel zayıflamaya yardımcıymış
Woody SeherRonyaMelek yalandır o bence. Hap falan almayın bence emzirme döneminde 🙄. Sabahları çörek otu yagı için Kilo verme garantili
Yerfistigininannesi SeherRonyaMelek her sayfa gercek sayfalari değil esat basaranin sayfasina girip onun takip ettiklerine sorun fiyatını falan
Ece-su SeherRonyaMelek ya hahahah hayır ben sizdeki 5 kiloyu alabilirim dedim çok zayıfım o yüzden 47 kilo oldum
MomofOne SeherRonyaMelek ben fabeltea denedim 1ay 🥲 1 gram bile vermedim 😂😂 yani parayla alinan hicbirsey kilo verdirtmio sanirim
Mom077 SeherRonyaMelek komsumun yegeni kullanmış bu haptan ama hic etki etmemiş ona Acaba sadece 7 zeytin 1 incir yense de yanina sadece bi yesilcay icilse nasil olur merak ettim🙄🤔
SeherRonyaMelek Ece-su ayyy anlamadım espriyi 🙈 47 kilo nedir ya ben en son ilk okulda falan heralde o kilodaydım😂😂
1anne1bebe Ece-su ben hayatımda hiç 47 kilo olmadım lise de 52 idim lise bitti 60 Bi ara 80 a kadar çıktım hamile kalmadan 3 ayda 15 kilo verdim (2.5 sene önce tabi) 75 den 63 e düşüp doğuma kadar geri 75 oldum 🙄😔
Woody SeherRonyaMelek tabi tabi Çörek otu çok yararlı zaten Anne sütü artırıcı özelliği de var diye biliyorum
Ece-su SeherRonyaMelek ya hiç alamıyorum hamileyken 55 kilo oldum diye herkesi arayıp söyledim şimdi yine 47 off