SeherRonyaMelek Bu üründen kullanıp zayıflayanlar var mı ? Emziren annelerde kullanabiliyormuş. 5 kilo fazlam var giderse çok mutluu oliceğiiiiiim 🤗
Fitifiti SeherRonyaMelek Sen benim cevaplarımı pek sallamıyosun ama yazayım yinede😂😂 sipariş vermek üzereyim,ama sedeflerim için. Ablamlar kullanıyor uzun zamandır kiloya etkisi olmadı
2lokummannesiii SeherRonyaMelek yooo fit değilim az göbeğim var kalçam var ama güzel duruyor eşimin kilo ver demesinin büyük sebebi o😂 Sen kaç kilosun sehercim boyun kaç bir de?
SeherRonyaMelek SeherRonyaMelek canım benim bende öyle düşünmüştüm iç organlarımı çıkartsam zap zayıf olurum 🤗
Merveceylan SeherRonyaMelek Benim arkadaşım yapıyor bu uygulamayı gerçekten kilo veriyor ben de yapıcam da bi türlü ayarlayamadım kendimi hep unutuyorum 😅😅
SeherRonyaMelek Helbest49 ya benim kötü olan taraf diğer heryerim zayıf bir tek simit bölgem var o yüzden çok kötü görünüyo
SeherRonyaMelek Merveceylan ben hapını gördüm instagramda alsam mı diye düşünüyorum o yüzden bir sorayım dedim. Arkadaşınızda hapını mı kullandı
Helbest49 SeherRonyaMelek valla benim göbegim oldugu gibi duruyor sezeryan olunca ne yapacam bilmiyorum korse de kullanmadim😑
Mom077 SeherRonyaMelek komsumun yegeni kullanmış bu haptan ama hic etki etmemiş ona Acaba sadece 7 zeytin 1 incir yense de yanina sadece bi yesilcay icilse nasil olur merak ettim🙄🤔
Mom980 SeherRonyaMelek ay Seher saçmalama daha dün haberlerde 27 yaşında biri bu haplardan ölmüş Allah muhafaza
SeherRonyaMelek Helbest49 ben korse kullandım şimdi küçüğünü sipariş verdim bakalım inşallah biraz daha incelirim
SeherRonyaMelek Fitifiti o ne demek kız niye sallamayayım 🥲 ya kiloya etkisi yoksa almiyim o zaman :(
SeherRonyaMelek sonsuz17 65 😂 aslında çok kilom yok ama alt karnım olduğu için kötü duruyo bütün kilolar simit bölgemde toplanmış😂
sonsuz17 SeherRonyaMelek o k alt karındaki göbek bende de var azıcık 😂🤦♀️ kızım 18 aylık olmasına rağmen bu kış 8 kilo alınca çıktı doğumdan sonra gitmişti ben de 57 kiloyum kilon çok değilmiş boyun var sanki
SeherRonyaMelek Aslankurt canım instagram sayfaları var 7 zeytin 1 incir diye gir bir incele istersen tamamen bitkisel zayıflamaya yardımcıymış