Mom8732 harley kadının kardeşi kızına tecavüz ediyor kzı hamile kaliyor Nalan’ı doğururken vefat ediyor kadın da Nalan’ı kızı gibi psikolojik baskılarla yetiştiriyor kitabını okumuştum
cottoncandy Peki bu Sedat Cana’dan fiziksel işkence mi görüyor? Doğru mu anladım? Daha önceki bölümde de Sedat’ın sırtında morluk göstermişlerdi. Tokat sahnesindeki bakışmalar falan… 🤔🤔
41esra cottoncandy bencede biri dövmekten diğeri dövülmekten hoşlanıyor mübarek psikopat olmayan yokki değişik fanteziler
Mom084 Mu-Mi kızın annesi öz dayısının tecavüzüne maruz kalmış doğum sırasında gerçek annesi vefat etmiş
melasya Mu-Mi erkeklerden korumak icin ve tartmasinin sebebi de kilo almamai icin ck serpilmesin diye.gercekte annesi degil anneannesi gercek annesi dayisinin tecavuzune ugruyo ve dogumda ölüyo nalana anneannei ile dedesi bakiyo
acemi_ana MasalsMommy aynı durum bnde de var valla bende salliyirm 🙄 daha bde iyice sıkıyor ya o ipi 😣
41esra @Mu-Mi harley Sema var ya hani kadının gerçek kızı o Nalan’da o Sema’nın kızı Semaya öz dayısı tecavüz etmiş Nalan’ı doğururken de ölmüş kadın da ondan sonra delirmiş işte
Mu-Mi 41esra off aman Allahım ya birde gerçek dimi bu ama benim anlamadığım kıza niye işkence ediyo sinir oldum
Mom8732 Mom084 korseyi takmadan önce yardımcı kadın banyo yapıyo ondan giyiyor annesi olacakta iç çamaşırlarını kaynatıyor kazanda kıza bişey bulaşmasın diye
cottoncandy acemi_ana Evet, az önce de Cana aferin bana elime sağlık gibi bir şey dedi Sedat’ın sırtındaki morluklara bakarak😁