melasya MasalsMommy kiz bilmiyo tabiki durumu ck sonra ogreniyo.senaryo guzel islenirse ck guzel dizi olur.kitap ck guzeldi cunku.ck surukleyici
41esra cottoncandy bencede biri dövmekten diğeri dövülmekten hoşlanıyor mübarek psikopat olmayan yokki değişik fanteziler
cottoncandy 41esra Aynen😂 Kesin Sedat da babasının kendisinde yarattığı aşağılık kompleksini bu şekilde dindirmeye çalışıyordur, dövdürerek. 🤣
melasya Mu-Mi erkeklerden korumak icin ve tartmasinin sebebi de kilo almamai icin ck serpilmesin diye.gercekte annesi degil anneannesi gercek annesi dayisinin tecavuzune ugruyo ve dogumda ölüyo nalana anneannei ile dedesi bakiyo
Mu-Mi melasya tüylerim ürperdi Allah cezasını versin peki bu kadın patlıcan kurutur gibi niye o külotları içerde kurutuyo yanı bunlarda da mi temizlik hastalığı var biraz fazla sordum kiz kusura bakma🙈
Mu-Mi 41esra off aman Allahım ya birde gerçek dimi bu ama benim anlamadığım kıza niye işkence ediyo sinir oldum
41esra Mu-Mi işte kızına öyle olmuş ya ondan sonra kafayı yemiş Nalan’a da ondan o korseli giydiriyor ki açamasın kimseyle konuşmasın
melasya Alinadefne kadinin kizi kadinin erkek kardesi tarafindan tecavuze ugramis.yani anneanne ile dede onlar.kendi kizini en yakinindan koruyamadigi icin torununu herseyden sakiniyo bozuk psikoloji
cottoncandy acemi_ana Evet, az önce de Cana aferin bana elime sağlık gibi bir şey dedi Sedat’ın sırtındaki morluklara bakarak😁