Mom8732 balkizlarinanasi nalanın annesi değil aslında ananesi. Annesinin erkek kardeşi kızına tecavüz ediyo kız Nalan’ı doğururken vefat ediyo. Kadın da psikolojik olarak Nalan’ı baskı altına alıyo korse giydirmesi fln hep ondan
harley Mom8732 kızlar sizce olayın aslı astarı neee Ben şöyle düşünüyorum ya bu kadının bi kızı daha vardı öldürdüler ondan hasta oldu böyle Ya da kendine bişey yaptılar ondan kızına yaparlar diye korkuyor sizceee
Mom8732 harley kadının kardeşi kızına tecavüz ediyor kzı hamile kaliyor Nalan’ı doğururken vefat ediyor kadın da Nalan’ı kızı gibi psikolojik baskılarla yetiştiriyor kitabını okumuştum
41esra @Mu-Mi harley Sema var ya hani kadının gerçek kızı o Nalan’da o Sema’nın kızı Semaya öz dayısı tecavüz etmiş Nalan’ı doğururken de ölmüş kadın da ondan sonra delirmiş işte
Mom8732 Miniklord evet kitaba göre öyle zaten kadının kendi kardeşi kızına tecavüz ediyor kızı doğum sırasında vefat ediyor kadın da Nalan’a sarıyor baskıları ondan 🙄
acemi_ana MasalsMommy annesi değil bence ya 😕 yaş farkı konusu geçti ya Sedat Koroğlu da söyledi ondan sonra aklımda biseyler oluştu benim 😂
MasalsMommy acemi_ana Bebe uyutuyorum valla sadece görüntü ve mırıldanmalar var bende😂😂 Ah şu kadını o korsenin içine koyup nefesi kesilene kadar sıksam da sıksam😂😬
acemi_ana MasalsMommy aynı durum bnde de var valla bende salliyirm 🙄 daha bde iyice sıkıyor ya o ipi 😣