acemi_ana MasalsMommy annesi değil bence ya 😕 yaş farkı konusu geçti ya Sedat Koroğlu da söyledi ondan sonra aklımda biseyler oluştu benim 😂
iki_prens_annesi Nalanin cisi yuzunden bn kendimi sıktım sanki bnm cisim geliyodu ya nefrt ettim desem yeridir 😂😂
balkizlarinanasi Nalanın annesine karşı olan acaip korkusuna mi üzülim annesinin kıza yaptıklarına mı sinirden çıldirim babanın pasifligine mi daha neler neler diziyi halen anlamaya çalışıyorumm🤦♀️
Mom8732 balkizlarinanasi nalanın annesi değil aslında ananesi. Annesinin erkek kardeşi kızına tecavüz ediyo kız Nalan’ı doğururken vefat ediyo. Kadın da psikolojik olarak Nalan’ı baskı altına alıyo korse giydirmesi fln hep ondan
melasya Alinadefne kadinin kizi kadinin erkek kardesi tarafindan tecavuze ugramis.yani anneanne ile dede onlar.kendi kizini en yakinindan koruyamadigi icin torununu herseyden sakiniyo bozuk psikoloji
Mu-Mi Mom8732 konusu güzel ama sanki bi eksik var gibi bi türlü sarmiyo beni ya yanı mekan dizideki müzikler kameranın açısı filan ne bilim biraz değişiklik yapsalar sanki daha güzel olur
Miniklord Mom8732 bence annesi değil o kadın. Çünkü ciddi yaş farkı var . Sanırım bunların kızları öldü ve buda kızlarının çocuğu gibi geliyor bana .
Mom8732 Miniklord evet kitaba göre öyle zaten kadının kendi kardeşi kızına tecavüz ediyor kızı doğum sırasında vefat ediyor kadın da Nalan’a sarıyor baskıları ondan 🙄