Klcctugce SeherRonyaMelek Merhaba ben sidefer kullanıyorum oğluma tadı çok güzel hiç problem yaşamadım ☺️
SeherRonyaMelek Klcctugce kaç damla veriyorsunuz aklımda kilosu kadar diye kalmış ama acaba doğru mu hatırlıyorum
Rmyslmn Klcctugce bende bebegime sidefer basladim 9 aylik paraben icermiyor saglikli bi icerige sahip icerken hic sikinti yasamdik umarim boyle devam eder😚
Cheddar SeherRonyaMelek santafer kullanabilirsin canım. Bu arada sidefer bestiron basit kan ilaçları takviye ama bizim kullandıklarımız kan seviyesini arttırması için o yüzden bestiron sidefer ocean yetersiz gelir
Nik_mik_yok Cheddar aynen koruyucu değil tedavi edici bi muadil kullanılmalı. Bizde ocean kullandik aylarca ama sonuc olarak depolar boşalmış SeherRonyaMelek
Klcctugce SeherRonyaMelek Bana eczacı 5 damla demişti canım, hiç kilosunu sormadan, bende hep 5 damla veriyorum☺️ Biraz pahalı sadece keşke daha uygun olsa bebek ürünleri
Gulsenck SeherRonyaMelek evet kilosu kadar hatta bir damla fazla ver demişlerdi bana çıkarıyormuş ebe verdi babada vegaferon ama kullanmıyorum bebeğimin huyu değişti ağlayarak uyanıyor uykusunda ağlıyor gaz oldu falan bi kaç güne test yaptırcam eksiklik varsa başka isticem
BabyGroot SeherRonyaMelek sidefer gayet güzel canım kokusu falan da yok doktoruna danışarak ona geçebilirsin bence ben kızıma ondan kullanıyorum
Cheddar SeherRonyaMelek bahçe demirlerini ısırmakla aynı his 😁 üzüm, elma suyu veya portiyle içir o zaman cappy meyve suyu gibi oluyo 😅
Mommysharkdoodoodoodoo 4 gündür nutrigen kullanıyorum oğluma ne koku ne tat değişimi olmadan mamalarına koyuyorum
Ccansuu SeherRonyaMelek nutrıngen ferromixin var toz halinde yiyeceklerine karıştırabilirsiniz farkedilmiyor ya da ocean tadı hafif
SeherRonyaMelek Klcctugce keşke ya ama mecbur alıyoruz işte çok düşük kızımın değerleri 3 ay kullanacakmışım
Klcctugce SeherRonyaMelek Anladım umarım normal değere çıkar canınızı sıkmayı ek gıdaya geçince pekmezde verirsiniz ☺️