Aselduru88 Marinedeniz şimdilik git gide yukseliyor 300 liram en son 1200 olmuştu bakalım ne olacak ilerleyen günlerde
Marinedeniz Vanilya binance indrdim aslnda canim zor gbi geldi yaa :/‘bide iyi bilmezsen paran kayboluo fln diye duydum korktum
Marinedeniz Vanilya ay ne bilim karistirirm fln ddm paribu pek kolay geldi ama bnb almadgma cok pismanim 250 iken artcak diodu millet ya binance de var bide sadece o kotu oldu
sutlukahve07 Marinedeniz ben bundan 3 ay önce xrp dibe battığında almıştım biraz şu an keyifle seyrediyorum😁
Marinedeniz sutlukahve07 ayy ne guzel bn de 5 bin tl idi alirken sattim sora satmaz olaydim sonra gitti 11 den aldim😀 kar ne kdr oldu sizin
Umutpasa Xrp bu kadar uçacağını hiç düşünmemiştm ama yükselmeye devam edicekmiş oyle söylüyolar yükselsin yükselsn☺️
_yaseminturann Marinedeniz ah be ben hala holo btt ve winde beklemedeyim hey gidi xrp tutana aşk olsun:)
2020prenses Marinedeniz bende zor duruyorum çok zarardayım şeytan diyor sat başka yatırım yap ama duruyorum bayrama kadar inşallah dibi görmem 😇
Marinedeniz 2020prenses ya bana yavas yavas inio dibi gorcek gbi gelio ama lost secret diye bi hesap var instagramda btt holo ucacak bekleyingorun fln yazmis ne kdr guvenilir bilemedim
Bsrylmz Vanilya çok alakasız bişey sorabilir miyim binance de bi yatırım yapmadan önce paranı coine çeviriyo musunuz yoksa direk yatırılınabiliyor mu
2020prenses Marinedeniz uçsun uçsun bari ondan kar edeyim 😇 ya bişey soracağım size satma işini nasıl yapıyorsunuz ben grafiğe bakıyorum ama anlamıyorum daha çok acemiyim geçen doge almıştım (paribu) aman çıkmaz herhalde dedim sattım çıkmaya başladı 😂
Marinedeniz 2020prenses vala biraz sans isi bnce canim ama azcik dustugnu gorur gormez satilmasi lazim bnce kisa vadede kazanc dusunuluorsa ama uzun vadede bekleyin diorlar genelde