mina00 Bellaks 7 ay 2 haftalık, dedesın gozlerı renklı herkes ona benzıyo dıyo ama ben daha emın olamadım
Bellaks mina00 çok karışık ya belli olmuyor, hele küçükken. Şuan kızımınki bir gün koyulaşıyor bir gün açılıyor sanki 😄
Arasannesi Bellaks oğlumun gözleri böyleydi. Mavi oldu.ozellıkle 3. Aydan sonra gittikçe açıldı koyulugu suan masmavi. 13 aylık
Bellaks Arasannesi Kendim de mavi gözlüyüm yalan yok heves ediyorum renkli göze 😄 inşallah kızımınki de olur ❤️😄
mina00 Bellaks bebeklerde farklı oluyor evet ama benım kızımda sızınkı gıbı sut mavısı olmadı dogdugundan berı dedıgım kımı sankı koyu ela goz bebegının etrafı farklı bızımkıler kahve sade ama onda renklı gozlulerde olan cızgılerden var 🤷🏻♀️
Arasannesi Bellaks sizinki de renkliyse muhtemelen olur.benım renkli eşimin kahverengı ama oglum da renkli oldu🙂 zaten yarı yarıya şansımız vardı o da oldu ıyıkı😀
Utkucan Bellaks Benşm oğlumun gözleride bu renk hatta bir tık açık 49 günlük olduk hala aynı bakalım ne olacak bekliyoruz gönül ister ki böyle kalsın🤗
elif_07 Minik1anne dış kısmı aynı böyle lacivert ama gözbebeğinin etrafı kahverengili 4 aylık olmak üzereyiz. Ela olsun istiyorum çok. Değişir mi acaba?
Goktug1308 Bellaks oğlumun bundan daha açık renk belirgin maviydi gri mavi 5 aylık olana kadar da öyleydi sonra elaya döndü 8 aylık olacak hftaya
MasalMomy Bellaks çok güzel maşallah 🧿 süt çakırı derler bizim burada kızım 8 aya kadar böyle mavişti deniz gibi masmavi 1 aydır babası yeşil gözlü yeşile döndü gözleri 8. Aydan sonra şimdi 9,5 aylık çok az mavilik kaldı 🌷