Balkizlarim Ayseli düdüklüde 3,5 saat kaynatıyorum sonra terbiyesi ve sarımsak ve limonlu sosunu yapıyorum
Domdom BeautifulMother1 normal yoğurt çorbanın terbiyesini yapıyorsun içine sadece erişte koyuyorsun çok güzel oluyor tavsiye ederim🤗
Yagmursonrasitoprakkokusu Synmannesi ezogelin çorbası, tavuklu buğu kebabı yanına da bişeyler düşünüyorum hala 😊
Nurdem0433 Synmannesi ıspanaklı börek ,mercimek çorba ,etli güveç,tel şehriyeli pirinç pilavı ,salata,çilekli magnolia tabi akşama doğru canım başka bir şeyler çekerse değişebilir menü 😁
Synmannesi BirPrensBirPrensesAnesi çok iştahlı bir tarif cidden lavaş alıp yapıcam en kısa zamanda mis mis
BirPrensBirPrensesAnesi Synmannesi valla tadıda harika oluyo naotın bulabıldınmı bugüne menü ben hala bulamadım
tubbaaa Synmannesi fırında çöp şiş biber patlıcan közleyip salatasını yapcam pirinç pilavı mercimek çorbası azda cacık . Tatlı olarak şekerpare 🥰
Pamuk_seker Synmannesi Aslik corbasi Firinda soslu tavuk pirinç pilav Salata cola/ayran/meyve suyu Tatli olarakta irmik toplari Allah bereket versin
Pamuk_seker Synmannesi dolaba bakin ne malzeme varsa mutlaka yapacak birse bulursunuz ben haftalik liste yapıyorum kafam rahat😀 Yarinda taze fasulye pilav Sonra köfte patates Aklina gelir belki