gencanne9 sanırım bugün karnıyarık günü 😆 ben de karnıyarık, pilav, salata ve ayran yaparım diye planladım ama bakalım bebişten ne kadar fırsat bulursam 🤭
Pamuk_seker Synmannesi dolaba bakin ne malzeme varsa mutlaka yapacak birse bulursunuz ben haftalik liste yapıyorum kafam rahat😀 Yarinda taze fasulye pilav Sonra köfte patates Aklina gelir belki
Si_se_ta_be Synmannesi Ben aylardır yapmıyorum normalde patlıcan yemem asla ama bir kez yedim artık yiyorum ama pek yapmam
Mucizem_0809 Synmannesi ay akşama doğru güneş mutfakda oluyo 2 yaş sendromlu bebeyle birlikte dayanamam diye yapıyorum 😂
Balkizlarim Ayseli düdüklüde 3,5 saat kaynatıyorum sonra terbiyesi ve sarımsak ve limonlu sosunu yapıyorum
Dilos01 Synmannesi eşime mercimek çorbası patates salatası kendime de Rus salata içli köfte canım istedi Ramazan iftarının ilk günü birde 🥰Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin
Synmannesi Dilos01 amin canım sen tutuyor musun Sütün felan azalmasın ben emzirmiyorum tutuyorum canım amin süper menü hamarat seni :) ev işi ne oldu bu arada
tatlisert Synmannesi tarhana çorbası,köfteli patlıcan sarma, bulgur pilavı,salata, sütlaç ☺️ Afiyet olsun🤲🏻