121015 Synmannesi aynen onun gibi aslın da sadece bir patates bir köfte dizilerek yapıldığı için patates dizmesi diyorlar 😀
Synmannesi 121015 He anladım biz de fırında patates köfte diyoruz oh mis olur aslında ben de onu yapabilirim
Nvys2320 Synmannesi yeşil mercimek çorbası, İzmir köfte, pilav, havuç tarator, brokoli salatası, turşu, ayran, triliçe 10 günlük menü yaptım ne yapsam derdinden kurtuldum😄 10 gün bitince tekrar yapıcam.
hakikizeytinyagi Synmannesi soğan çorbası ( ilk defa yaptım idare eder çokta bir tadı yok ) tavuk şiş pilav ve salata birde pide yapcam aksama
Nvys2320 hakikizeytinyagi yemekleri pişirmedim canım. İsimlerini kağıda yazıp buzdolabına astım. Eve gidince aaa bugün bunu yapıyoruz diyip yapıyorum 😂😂 zaten Ramazan öncesi köfte,sarma,börek,dolma,mantı gibi şeyleri yaptım attım buzluğa
BirPrensBirPrensesAnesi Synmannesi off inan hala bilmiyorum 🙄 ne yapcam dıye düşünüp duruyorum sabahdan beri 🤔
Synmannesi BirPrensBirPrensesAnesi Ne güzel işte buradan fikir alalım ben de bilmiyorum karnıyarık yaptım tavuk sote yaptım iki gün önce başka bir şey bulmam lazım
gamziskoo Bugday çorbası, patlıcanlı islim kebabı, bulgur pilavı, havuç tarator bide yeşil salata insallah
Synmannesi gamziskoo Canım senin sayende aklıma bir fikir geldi fırında köfte yapacağım köfte bir patlıcan patlıcan kebabı diyorlar ondan yapacağım tabi diğer tarifleri de bir bakayım daha kolayıma gelen güzel bir şey varsa onu yapayım
Synmannesi Si_se_ta_be afiyet olsun karnıyarık daha 2 gün önce yaptım eşim bıktı 2 gün yedik :) başka bakayım
Si_se_ta_be Synmannesi Ben aylardır yapmıyorum normalde patlıcan yemem asla ama bir kez yedim artık yiyorum ama pek yapmam
BirPrensBirPrensesAnesi Synmannesi aaa bak çorban varsa yanına patates kızartması ve wrap yapabılırsın ben dün yaptım ondan bugun yapmam 😊
Mucizem_0809 Synmannesi ezogelin çorba barbunya pirinç pilavı salata şekerpare 🥰 birazdan yapmaya başlıcam
Synmannesi Mucizem_0809 bak bide bana erken dediler yazdım diye :) aferin sana yap yap canım bende 1 de başlarım yoğurt mayalıcam sütçü gelsin sonra başlarım
Sidarrr Synmannesi dün gece hazırladım ama yemek nasip olmadı arpa çorbası meyhane pilavı tavuk kızarttım bir de salata yaparım mis tatlı olarak fikir alabilirim ama 🙈😍