Synmannesi Si_se_ta_be afiyet olsun karnıyarık daha 2 gün önce yaptım eşim bıktı 2 gün yedik :) başka bakayım
Synmannesi Balkizlarim ŞUAN benim buzdolabında da paça çorbası var dün yaptım yanına ne yapsam acaba karnıyarık da üç gün önce yaptım
Morfrenk Köri soslu tavuk,az patates kızartması, pilav, salata Çorba da Allah kerim… Yayla falan yaparım heralde
Synmannesi Morfrenk Süper bir menü ben de iki gün önce kremalı mantarlı tavuk sote yapmıştım o yüzden bunu yapamam yapmasaydım yapardım ben ne yapacağım ya afiyet olsun canım
121015 Fırın da patates dizmesi pirinç pilavı mercimek çorbası bide salata çocuktan vakit bulursam bide tatlı yaparım 😅
Synmannesi 121015 Fırında patates mi yapacaksın dizmesi derken pek anlamadım canım afiyet şifa olsun yarasın tatlıda güzel güzel vakit bul yap bir tane
121015 Synmannesi aynen onun gibi aslın da sadece bir patates bir köfte dizilerek yapıldığı için patates dizmesi diyorlar 😀
BirPrensBirPrensesAnesi Synmannesi off inan hala bilmiyorum 🙄 ne yapcam dıye düşünüp duruyorum sabahdan beri 🤔