Gulcyln Pinar_kb bizim var ama cok da bir ise yaramiyor inanin 😅 tek bi asi olsa kafam rahat olurdu en azindan
Gulcyln turunculuanne tesekkur ederimm cevap verdiginiz icin 🙏 o yan etkileri olabilecegini tahmin ettim zaten ama daha fazlasi var mi onu merak etmistim cok sagolun
Pinar_kb Gulcyln o zaman şanslıyım desene 🙂 10 yaş altinda çocuğu olanlara izin verip okul öncesinin açık kalması hakkında ne düşünüyorsun sayın zümredaşım?🤔
Gulcyln Pinar_kb kafayi yemek uzereyim inanin. Okul oncesinin otekilestirilmesine mi yanayim ogretmenden sayilamamiza mi yanayim her defasinda gormezden gelinip bakici muamelesi gordugumuze mi yanayim bilmiyorum 😡 cok kizginim cok uzgunum
atopiklininannesi Pinar_kb Ben de öğretmenim edebiyat branşım açıkçası okul öncesi için kötü bir durum sonuçta onlar da sabahtan akşama kadar gerek çocukların gerekse meslektaşlarının içinde olacak kapanma yapılıyorsa okul öncesi de 8 ve 12 de kapanmalı 12. Sınıfların okula geldiği yok zaten, bide bazı arkadaşlarım 10 yaş altı çocuğu olanların idari izin meselesinin sadece düz memurluk olan kamu çalışanları için geçerli olduğunu söyledi 🤷♀️ Merakla yarını bekliyorum milli eğitimin idarecilere göndereceği genelge için
Gulcyln Milagrosoreiro biontechin uzun donem yan etkileri bilinmiyor sinovac daha guvenli dedi 🤔 ama cocuk doktorumuz degil bir kaç doktor arkadasim var onlar oyle soyledi
minikcancan Milagrosoreiro benim bebeğimde alerjik hem çocuk doktoruma hem de alerji doktoruma danıştım ikisi de sinovac olmamı önerdi randevuyu ona göre aldım.
Milagrosoreiro minikcancan Yaa öyle mi tamam teşekkür ederim.Alerji doktorumuza gidemicektim biraz uzakta.Olcak mısınız aşı?
Pinar_kb Gulcyln al benden de o kadar. Elimde tencere alıp bağıra bağıra sokakta gezesim var o derece delirdim 😤
Milagrosoreiro Alya112 Her aşının yan etkileri vardır böyle yaşanmaz.İyi madem kanser hastaları da kemoterapi almasın.Bilime güvenmek lazım.
Gulcyln Alya112 malesef cocuklarla yakin temas ediyorum asi olmak zorundayim hastaligi kapmak beni daha cok tedirgin ediyor.
Pinar_kb Gulcyln zorunlu olmayan, yeterince ödenek ayrılmayan, ihtiyaçları karşılanmayan, sorunları giderilmeyen tek alan. Okul açılsın denince öne sürülen ilk alan. Söyleyecek söz bitiyor burda gerçekten. Soğuttular zorla. Tebrikler hepsine