Defnolita minikcancan Gulcyln merhaba sınıf öğretmeni misiniz acaba merak ettim?O yüzden mi tanımlandı.Ben de öğretmenim de
isun Ben de olacagım o kadar kararsızım ki ailem bakıyor bebegime ve kanser hastamız aynı evde okuldan tasımaktan korkuyrm onlara. Bebeğimi emziriyorum onn için de endişeliyim
Gulcyln isun off her türlü cok zor bir durum Allah kolaylik versin 🤲 ins. Bir an once atlatiriz su illeti de herkes rahat bir nefes alir
Milagrosoreiro Gulcyln Ben yarın çocuk doktorumuza gidicem bebeğim de alerjik bi bebek kendisine bi danışcam bakalım ne dicek.Ona göre bi yol izlicem sanırım
Gulcyln Didy emziren anneler de olabikiyor ama yeterli calisma olmadigi icin yan etkileri hakkinda kimse birsey diyemiyor yeni bir yontem oldgu icin biontech. Sinovac zaten bildigimiz asilardan onda sknti yok
Gulcyln Milagrosoreiro buraya da yazabilirseniz cok sevinirim ben de sordum ama hala icim tam rahat degil 😔
minikcancan Milagrosoreiro benim bebeğimde alerjik hem çocuk doktoruma hem de alerji doktoruma danıştım ikisi de sinovac olmamı önerdi randevuyu ona göre aldım.
Saglikci Didy Olabiliyor ama ne olacağı belli değil çünkü çalışma yok. O yüzden ben yaptırmadım çok risk altında olduğum halde.
turunculuanne Gulcyln ben sağlıkçıyım aşı hakkım var hala yaptırmadım. Fakat yaptırırsam ve seçme şansım varsa Sinovac yaptırırım inaktif virüs ile yapıldığı için, yani bildiğimiz klasik aşı yöntemi. Ama seçme şansım yoksa diğerini de yaptırırdım tabi.
turunculuanne Gulcyln bu arada eşim de sağlıkçı sinovac 2 dozu da oldu hiçbir yan etki olmadı. Ama ufak yan etkiler çevremden duydum, baş ağrısı bulantı vs gibi. Bunlar normal zaten.
Gulcyln turunculuanne tesekkur ederimm cevap verdiginiz icin 🙏 o yan etkileri olabilecegini tahmin ettim zaten ama daha fazlasi var mi onu merak etmistim cok sagolun