Kagansmother nursocum kizRmis patlıcan karni yarik icin enginarlari attim buzluğa tavuklu borek yaptim oda cepte etli bamya, kavurma var iki yemeklik , kasap kofte ve tekirdag kofte var 2 3 yemeklik buzluk bu sekil su an anca 1haftayi kurtarır 😅
nursocum Annesizanne ay ben hiç dolma , sarma tarzı şeyleri yapamam stres oluyorum. Bana tencere yemeği lütfen 😂
Annesizanne nursocum patlıcan yemeği yeşil fasülye kabak yemeği tas kebabı nohut fasülye yahni daha gelmedi valla 😂
nursocum Mom987 ayy bide sahur var. Benim eşim restoran kahvaltısı istiyor mübarek sunumlu bişeyli. Alevli meyve tabağıda yapayım mı dedim 🥶
Domdom nursocum bende 30 günlük liste postu açtım kimse liste yapmıyor illa vardır diyip bekliyorum canım😖
Mom987 nursocum Benim ki tutmuyor ama bu yılı bilemicem 😁 Meyve tabağı bizde de var bi de bolca krema dök diyo krema değil o çikolata sosu diyorum tamam dök kremayı diyor 😂
nursocum EmineYilmaz yaaa ne güzel aslında bana yakın ev yemekleri var gidip bi bakayım mantı içli köfte falanda vardır mutlaka 💃🏼👯♀️
Yerfistigininannesi nursocum etli yesil fasulye pilav cacik Kadin budu kofte patates püresi hoşaf Çökertme kebabı içecek salata Güveç pilav cacık Kuru fasulye pilav turşu Nohut pilav yogurt turşu Biber dolmasi salata Manti salata Sosyete mantısı salata Hasan Paşa kofte eriste pilavı Karnıyarık pilav cacik Kayseri yaglamasi Tantuni Tepsi kebabi Pizza Hamburger Lazanya Lahmacun Sec begen ekle çıkart listele yap bende bunlsri bi guzel listeleyeyim en iyisi 😍😅
nursocum Yerfistigininannesi ya helal olsun 👏🏻👏🏻 içimden keşke Kayseri yağlanması yapmayı bilseydim diye geçirdim 😂
Domdom nursocum öyle canım en azından yarınki menüm çıktı benim post sayesin de hergün açsak buluruz bişiler 😂
ikizbabymom nursocum yaz bebeğim.Patlıcan tava.Tas kebabı.Kürdan kebabı.islim kebabı.güveçte kremalı mantarlı tavuk.Beşamelli kabaklı tavuk.içli köfte.nohut yemeği.özbek pilavı.buğu kebabı.garnitürlü tavuk sarma.yağ mantısı.köfte patates.tavuk tantuni.etli bamya.beyti kebabı.rosto.tavuk tandır.pizza.Yeter mi kız😂😂
nursocum ikizbabymom ay bunlar ne 🤓🤓 yapamamam ki zor şeyler hepsi bu kebapları mangal olmadan nasıl yaparım