nursocum ikizbabymom ay bunlar ne 🤓🤓 yapamamam ki zor şeyler hepsi bu kebapları mangal olmadan nasıl yaparım
Woody EmineYilmaz 3 tencere onu sarana kadar buzluga neler neler yapıp atarsın 1 hafta da rahat edersin. Ya da yaprak sararsın. Hemen biter 😀😀 Seçim sizin 😀 Şaka bşr yana ben mümkün değil yapmam ama size kolay gelsin. Siz seviyorsunuz belli 🙈
nursocum EmineYilmaz maşallah ben daha evlendiğimden beri hiç dolma,sarma yapmadım hep annem yolladı bana 🦦
nursocum ikizbabymom benim ne oğlum ne de kocam etsiz yemek hayatta yemezler. Ispanağı bile kıymalı yaparım ki yesinler çok zor işim
Domdom EmineYilmaz sende bizdendin bıro😅bide hamaratlılığım tutar akşama kadar yapıp listeyi ben paylaşıyormuşum 😂
Domdom nursocum öyle canım en azından yarınki menüm çıktı benim post sayesin de hergün açsak buluruz bişiler 😂
nursocum Domdom tabi kuzum kim erken uyanırsa önce iftar menüsü oluştursun ben erkenden yapıcam dinlenicem, ibadet edecem. Tüm gün yemek düşünmek istemiyorum
EmineYilmaz Woody hahaha teşekkür ederim😂 inan bayadır yapmıyorum. Buzlukta 1 poşet kadar var geçen aydan kalma Evlenmeden önce kalan akışkanlık diyelim 😂 sararsam atarım . Ama bende pek sanmıyorum
Domdom nursocum yaaa süpersin boşuna tatlısın demiyorum maşallah 💞inşalalh ya öncelik ibadet olmalı☺️
nursocum Avsininannesi15 bazı yemekler bizim kültürümüze çok uzak kuşum. Görünce heves ediyorum ama beceremiyorum. Zaten sende eşinden bilirsin köy tavuğu et balık bunlar olmazsa yemeğin yüzüne bakmıyor. Sebze yemeği sadece kendime yapıyorum
EmineYilmaz nursocum ah anam hakkını yiyemem ya😍 kıyamıyoeum artık ben yapim dedim başarabilir miyim i dont know