nursocum Hanımlar iftarda pişirebileceğimiz yemekleri buraya liste halinde yazabilir misiniz? Ben 30 günlük bir liste oluşturmayı düşünüp, öğlenden yemekleri hazırlayıp oğlumla uyumayı planlıyorum yoksa dayanamam ☺️
EmineYilmaz nursocum üstte kalsın canısı Ben bugün nasipse yaprak sarması yapıcam. patates köfte, normal köfte kızartıcam. Bide poğaça yapıp buzluğa atıcam. Menü hazırlamadım :(
Mom070 EmineYilmaz Ay dün yaprak sarma yaptım perişan oldum önümüzdeki 5 sene yapmayı düşünmüyorum. 😩Eşime de gösteriyorum böyle diye yapamadı hepsi üstüme kaldı.
nursocum Annesizanne ay ben hiç dolma , sarma tarzı şeyleri yapamam stres oluyorum. Bana tencere yemeği lütfen 😂
EmineYilmaz Mom070 heee anladım ya bizim bi hasta var annemin komşusu. Beyin kanaması geçirmişte. Onlara sarıp hastaneye göndermem lazım. + annemlere + kendime sarıcam hiç güvenemiyorum kendime
Katarsis Mom070 tek çok zor oluyor hakikaten hamileydim sarmistim nasıl yorulduysam bi daha sarmadım😊
Balkizlarim nursocum akışına göre yapicam ya evde ne varsa artık 😍🌸 Ama ilk iftar karnıyarık pilav paça çorbası tatlı da dusuncem🥰🤗
nursocum ikizbabymom yaaa anı yaşarız yaşamasına da bizim menü belli hergün ya et olucak ya tavuk haftada 2 balık desen. Bana çeşitli et yemekleri lazım. Bu aralar havada soğuk kuru fasülye ilk sıralara. Konumlandırdım 😂
Babybloom Bu akşam garnitürlü enginar dolma ve et kavurma var menüde✌️et suyuna meyaneli şehriye li çorbamız var bir de.
Petitom Babybloom enginarı iç baklayla denedin mi çok güzel olduğunu söylüyorlar garnitürlü yapıyorum da öyle denemedim hiç
ikizbabymom nursocum yaz bebeğim.Patlıcan tava.Tas kebabı.Kürdan kebabı.islim kebabı.güveçte kremalı mantarlı tavuk.Beşamelli kabaklı tavuk.içli köfte.nohut yemeği.özbek pilavı.buğu kebabı.garnitürlü tavuk sarma.yağ mantısı.köfte patates.tavuk tantuni.etli bamya.beyti kebabı.rosto.tavuk tandır.pizza.Yeter mi kız😂😂