Dn123 Prensannesii1 simdi emz9rmiyorum ama o zamanlar kaldirdigimda ince bir seyi ortuyordum uzerine kucagimdayken
Prensannesii1 Minnossareannesi yok lastikli pijama değil bu zamana kadar çıkarmadım şimdi çıkarsam üşür mü aceba gece emzirmek için uyandığında üşütürüm die korkuyorum
Prensannesii1 mina00 altını değiştirmek için icin bile acıyorum altını değiştirdikten sonra bakıyorum ki buz gibi üşüyor sanırım
Prensannesii1 Lodrel haklısınız bizde çoraba alıştık galiba üşür biraz daha zamanı var galiba altını bile açtığımda 2 dkk içinde buz gibi oluyoru ayakları
Lodrel Prensannesii1 eli ayağı soğuk olması üşüdüğü anlamına gelmiyor diye biliyorum ben. Üşüyüp üşümediği ense ve göğüsten anlaşılır. Yine de siz bilirsiniz. Ama çorap yerine ayaklı pijama tercih edin en azından.
Masalikoo Kızım 10.5 aylık,40 çıktı bende çorabı çıkardım geceleri😊Ben rahat edemeyince sanki o da edemiyor bunalıyor gibime geliyor
Prensannesii1 Masalikoo bende azıcık üşüsem oğlumu kat kat giydiriyorum evim sıcacık ben atlet şort yatıyorum bebeğim kat kat o üşüyecek die düşünüyorum ayyy annelik bu galiba
Zahidmom mltmkrkl sadece zıbın üstüne tulumla üşütür bence bu şdkilde giydirmek makul gibi geliyor.Kalın olunca benek benek oluyo zaten ordan fazla sıcak olduğunu anlıyorum bu şekilde hiç beneklenme olmuyo
Prensannesii1 ayseberilinannesi neyse öğrenmiş olduk özellikle gece yatırırken giydirmeyelim ben gündüz giydiriyorum özellikle sabah altını değiştirdikten sonra sıcak yatağından çıktı üşür die
Bebegim_28 Prensannesii1 hımm bizimde pek soğuk değil antalya da yaşıyorum ama yatak odası geceleri bi tık daha serin oluyor bizim de
Mariposa Prensannesii1 o aylarda bende giydiriyordum. Üşür içinde gaz olur diye 🙂 havalar ısındıkça ve biraz daha büyüdükçe çıkarttım
Meryem88 Prensannesii1 valla canım ben giydiriyorum bende duyuyorum kan dolaşımı için iyi olmadığını ama kızım üzerini örttüğü an uyanıyor. Bu yüzden üstü açık yatıyor. O yüzden çorap giydirmek zorunda kalıyorum ama ben bileği sıkan lastikli çorap giydirmiyorum. Uzun ve gevşek sıkmayan çoraplardan giydiriyorum.