dfn43b Aysegenc 9.30 uyuyan bebeğiniz sabah kaçta uyanıyor bebeğimi kaçta uyitursam uyutayim sabah 7 de uyaniyor
Mervetly 4 kasım doğumluyuz sürekli yanında istiyor memeyi emmek istemiyor kafasını çeviriyor hep ninniler şarkılar söyleye söyleye emzirmeye çalışıyorum.
Alptuna Mervetly kafasını çeviriyor çığlık çığlığa.sanki sırtında sensör var gibi yatınca çığlık atıyor
Elifhakan12 Alptuna uygulamaya göre bitti güneşli güneşlerdeyiz diye görünüyor normalde 20 kasımda doğması gerekiyordu.
Alptuna Elifhakan12 bizim de 17 kasım.ama atak haftasında bu kadar çektirmedi bana sanki o zaman değil de şimdi atakta.
Elifhakan12 Alptuna diş mi çıkaracak ne anlamadım sürekli eli ağzında herşeyi ağzına götürüyor, kulağını çekiyor.. Bizde atakta böyle olmamıştık daha rahattık.
Melusina Alptuna 10 Kasım bizde de durumlar aynı canim cok huysuzlaniyor yanindan saniyelik ayrilsam bağırıyor uykudan surekli uyaniyor heo böyle
Hamza_vefa Alptuna 24 kasım bizim de kendini aşırı geriyor ne uyumak istiyor ne emmek sanırım atak ayı bu ayları Allah hepimizin yardımcısı olsun…
Gupsemmm Ceylancns Merhabalar biİzmde 30 kasım bir kere sebebsiz ve ir ğlaması oldu ama başka olamso şimdilik iyi gidiyor
DogaIlaysMom Alptuna 18 Kasım ❤️ Aynı anlattığınız şeyleri yaşıyoruz. Şükür gece uykusu iyi ama gündüz uyuyamayınca daha çok ağlıyor uyutayım desem kendini geriyor, ağlıyor ancak çok yorulunca uyuyor.
idilbilgemom 4 kasım doğumlu kızım bu hafta gece ağlayarak uyandı sürekli gözler kapalı memede susuyor bir tek🤦🏻♀️ Atak haftası görünüyor umarım geçicidir. Demekki hepimiz aynı durumdayız 🤷🏻♀️