Nohutannesi SevgiliOglum ben kendim kullanıyorum yıllardır crocsu. Çorapsız asla giyemez su gibi terler ayakları ve aşırı yakar. Ama çorapla sıkıntı olmaz
SevgiliOglum Nohutannesi çorapsız pek giydirmedim anca sahile denize gidersek öyle Teşekkür ediyorum 🌺 şans verecek gibiyim crocsa 🌺
SevgiliOglum Bebeminnie antalyada da terlikden başka bişey giyilmiylr açıkcası bu seneye kadar çoğunlukla terlik kullandık ama lcvakiden falan almışdık crocs a benzer rahattı bu sene açıkcası hadi crocs alayim ayaklar büyüdü rahat etsin dedim ama bilemiyorum
Bebeminnie SevgiliOglum ben crocsta kullandm waikikide bence para tuzağo hiç gerek yok. Bu sene 3 renk alıcam waikikiden giysn değişik değişik
SevgiliOglum Elifceli teşekkür ediyorum igorlar hoşuma gitmişdi aslında ama elendi crocsları düşünüyroım 🌺
Elifceli SevgiliOglum sandalet olarak Nike sunray lar var onlarda çok rahat ve kullanışlı oluyor tavsiye ederim 😊
Purelove SevgiliOglum gecen yaz crocs almistim ogluma ayaklari tombik oldugu icin yanlarindan vurmustu ayagini iade ettim. Cok tombik ayakta biraz sıkıntı 😢
SevgiliOglum Bebeminnie bende memnundum lcwakinin terliklerinden hatta bir tane var ama asla stoğu güncellenmedi sarı alt kısmı ışıklı 🤷🏻♀️🌺
Saripapatyaannesi34 SevgiliOglum sandaletleri 1yasinda kızıma kullandım çok memnun kaldım ayrıca denizde de giydi iç tabanları çıkıyor denizde de giyiliyor ayağında yara vs.olmadı