SevgiliOglum nursocum çok pahalı 160₺ buysa en uygun 250₺ den başlıyor her sene o kadar veremem çok ileride düşünüyorum şuan değil teşekkür ederim 🌺
SevgiliOglum sevcan evet inceledim bende beğeniyorum ama çok uygun değil onlar benim için belki ilerde alabilirim şuan değil teşekkür ederim 🌺
SevgiliOglum zeynepzeze bi aralar herkesde igor crocs aşkı vardı merak uyandırmışdı bende oysaki 😂🌺 teşekkür ederim
SevgiliOglum nursocum evet bende öyle düşünüyorum yoksa çok hoşuma gidiyor muhakak iyidir ama 5-6 yaş dan sonra tercih edebilirim anca onları
SevgiliOglum cokgezenti_30 renkler böyle capcanlı geliyormu peki üst kısmı dar diyen çok olmuş öyle mi ?
Vanilya SevgiliOglum Alıcam canım daha almadım bende bu rengi çok seviyorum. Kendime de sarı alıcam bir tane ucuz😂
SevgiliOglum Vanilya bende renklerine düşdüm ama çıplak ayak yara yapabilir gibi geldi hoş ben pek çorapsızda giydirmiyorum ama bu seferde üst kısmı dar diyenler çok 😂🌺
Minnossareannesi SevgiliOglum Valla crocs terlikleri 5-6 senedir kendim için kullanıyorum birkaç tane var bende bu kadar pahalı olmasalar İnan her renginden alırım aşırı rahat ve terletmiyorlar. Ki bütün gün hastanede giyiyorum. Onu tavsiye ederim diğerini bilmiyorum 🌸
SevgiliOglum Minnossareannesi işinizden dolayı size kolaylıklar dilerim 🌺 teşekkür ediyorum yorumunuz için 🌺
Bebeminnie SevgiliOglum ayakları tombulsa kesik kesik iz yapıyor igor, bence terlik en rahatı hem kendileri giyiyorlar cıkıyorlar hemen
SevgiliOglum Bebeminnie antalyada da terlikden başka bişey giyilmiylr açıkcası bu seneye kadar çoğunlukla terlik kullandık ama lcvakiden falan almışdık crocs a benzer rahattı bu sene açıkcası hadi crocs alayim ayaklar büyüdü rahat etsin dedim ama bilemiyorum
Elifceli SevgiliOglum ikisinide kızım da kullanıyorum ama İgorlar çocuğunuzun ayağı tombik etliyse sıkabilir. Cross terlikler de çorapsız giyilen her sandalet terlik gibi terletiyor
SevgiliOglum Elifceli teşekkür ediyorum igorlar hoşuma gitmişdi aslında ama elendi crocsları düşünüyroım 🌺
Nohutannesi SevgiliOglum ben kendim kullanıyorum yıllardır crocsu. Çorapsız asla giyemez su gibi terler ayakları ve aşırı yakar. Ama çorapla sıkıntı olmaz
SevgiliOglum Nohutannesi çorapsız pek giydirmedim anca sahile denize gidersek öyle Teşekkür ediyorum 🌺 şans verecek gibiyim crocsa 🌺
Bebeminnie SevgiliOglum ben crocsta kullandm waikikide bence para tuzağo hiç gerek yok. Bu sene 3 renk alıcam waikikiden giysn değişik değişik
Elifceli SevgiliOglum sandalet olarak Nike sunray lar var onlarda çok rahat ve kullanışlı oluyor tavsiye ederim 😊