Mom022 SevgiliOglum İgor tabanı uzun ama bant kısmı dar tabanı da biraz ağır. Mesela benim kızım normalde 22 giyiyor İgorun bantı tam oluyor ama tabanı büyük uzun kalıyor. Crocks tam numarası oldu.bu arada İgor biraz şeffaf
SevgiliOglum Mom022 teşekkür ederim anladım sanırım üst kısımlar dar olduğu için oğluma giydiremiyceğim gibi duruyor ben dardan ziyade yara yapıyor gibi cevaplar bekliyordum ama dar konusuda oğluşumun köfte ayakları dolayısıyla elendi gibi 🌺
SevgiliOglum Vanilya canlı duruyor mu acaba böyle cıvıl cıvıl sipariş verip sönük de dursun istemiyorum 🌺
zeynepzeze Bende arada kaldım post çok iyi oldu. Ama ben çorapsız ayakkabı nasıl olur bilemiyorum. Yapışırsa ayağına, birde rahatsız ederse diye crocs almayı düşünüyorum
SevgiliOglum zeynepzeze crocs bende düşünüyorum markasız olarak lc vaki kullanmışdım ama o dönemler ayakları çabuk büyüdüğünden uygun tercih etmişdim rahat etmişdi bu senede o tarz düşünüyorum ama sandaletde igor çok övülüyordu tontik ayaklara olmuyormuş sanırım oda
iyilik80 SevgiliOglum cross terlik kullaniyorum kendim corapsiz kesinlikle giyilmez su topladi ayagimin ustu birde normal naylon terlikle farki yok rahatlik acisindan terletiyor birde.
SevgiliOglum iyilik80 hadi ya çok şaşırdım şuan birde antalyada yaşıyoruz aşırı aşırı nem var Baya vıcık olur o zaman ayakları herkesde çok övüyordu oysaki 🌺
SevgiliOglum Mom091 bu sene igora şans veriyim diyordum ama sanırım köfte ayakları rahat etmiyecek teşekkür ederim 🌺
Cookanne SevgiliOglum crocs kullandık kalıbı küçük iki beden büyük alsanız anca olur sanırım. Tombik ayaklara uyuyor crocs
SevgiliOglum Cookanne teşekkğr ederim 25-26 numarası bize olacak gibi duruyor 🌺 renkler canlı mı peki görümdüğü gibi
Vanilya SevgiliOglum Alıcam canım daha almadım bende bu rengi çok seviyorum. Kendime de sarı alıcam bir tane ucuz😂
zeynepzeze SevgiliOglum Tontik ayaklı değil ama rahat olacağını düşünemiyorum nedense. Terden dolayı yapışır gibi geliyor bana.
nursocum SevgiliOglum aşırı plastik görüntüsü var ben Nike sandaletleri daha çok beğendim. Bilemiyorum içime sinmeyen şeyler var bu iki markayla ilgili
SevgiliOglum nursocum çok pahalı 160₺ buysa en uygun 250₺ den başlıyor her sene o kadar veremem çok ileride düşünüyorum şuan değil teşekkür ederim 🌺
sevcan SevgiliOglum Adidasın sandaltlernı tavsıye ederım 3 senedır kullanıorm cok memnunm her modelınden.
SevgiliOglum sevcan evet inceledim bende beğeniyorum ama çok uygun değil onlar benim için belki ilerde alabilirim şuan değil teşekkür ederim 🌺
SevgiliOglum zeynepzeze bi aralar herkesde igor crocs aşkı vardı merak uyandırmışdı bende oysaki 😂🌺 teşekkür ederim
SevgiliOglum nursocum evet bende öyle düşünüyorum yoksa çok hoşuma gidiyor muhakak iyidir ama 5-6 yaş dan sonra tercih edebilirim anca onları
SevgiliOglum cokgezenti_30 renkler böyle capcanlı geliyormu peki üst kısmı dar diyen çok olmuş öyle mi ?