Dezehs Srnysl umarım benim istedğim kiloya inmek için 5 kilom kalmıştı ama hamile olduğumu öğrendim o yüzden ama ben azimli bir insanım rejime girince pes etmem bebeğim büyüsün başlarım yine
Dezehs Srnysl aynen cnm acele etmiyorum ama emzirme döneminde biraz dikkat etmek lazım ekmeği çok az kullanıyorum tatlı falan yemiyorım bazen 1 kaşık tahin pekmez yiyorum oda süt için
Srnysl Dezehs ben ekmeği komple kesebilsem keşke çünkü sezeryan dan sonra iki ay oldu gecmeyen kabızlık problemim var
Srnysl Dezehs Ben ekmeği bırakamıyorum malesef bol su içiyorum şekeri bıraktım şeker yerine hurma incir ,kuru üzüm tüketiyorum bebeğim küçük olduğu için doymuyorum ekmeği azaltmaya çalışıyorum
Darkrose Merve5627 Boy:1.72 Kilo:53 58 olsam efsane olacak ama çocuğun peşinde koşmaktan olamıyorum 🤦🏼♀️
Araseymen Merve5627 1.72 boy 52 kiloyum ideal kilom 65 aslında boy olduğu için kilomu göstermiyorum hic
Melek_annesi_06 Merve5627 evet canım şuan için vermek istemiyorum zayıflık yakışmıyor bana teşekkür ederim 🤗🌹
Meltemmelikemelisa Merve5627 bılgısı olan yokmu devlwt hastanelerinde dıyetisyen varmı acaba ? yok cnm bende doyumsuzluk var koy onune doymuyorum küçüklükten böyleyim