Ada2015 179 boy 78 kiloo 😖😫😫😫 2 çocuk doğurdum küçüğü 2 aylık sezeryan 69 la hamile kaldım 🤷🏻♀️Bakalım hedef 65 💪🏻💪🏻💪🏻
1mom1baby Merve5627 158 boy 47 kiloyum ama spor yapmadığım an göbek salıyo çıkık olmasada yayvan kendini salmış bi görüntü oluyo hamilelikten önce böyle değildi eskisi gibi olabilse keşke
miniktavsanim Merve5627 1.65 bir hafta önce 85 kiloydum biraz diyet spor 81 yada 82 83te olabilir gidip geliyor 😬😬😬😁😁😁65 70 yada 75 olsam yeter 😬😁
Srnysl Dezehs Dezehs benimde iki ay oldu Üçüncü bebeğime sezeryan olalı 92 ile doğuma girdim şuan 80 ama emzirdikce veriyor gibiyim bebegim emdikçe de acikiyorum sürekli yiyorum umarım veririz bu kiloları
Dezehs Srnysl umarım benim istedğim kiloya inmek için 5 kilom kalmıştı ama hamile olduğumu öğrendim o yüzden ama ben azimli bir insanım rejime girince pes etmem bebeğim büyüsün başlarım yine
Dezehs Srnysl maynadoz kürü Her sabah ılık suya limon sıktım Ekmeği kestim bazen çok az yedim Akşam 7 den sonra asla birşey yemedim Bol su içtim Ve bazen leslie yaptım
Srnysl Dezehs Ben ekmeği bırakamıyorum malesef bol su içiyorum şekeri bıraktım şeker yerine hurma incir ,kuru üzüm tüketiyorum bebeğim küçük olduğu için doymuyorum ekmeği azaltmaya çalışıyorum
Dezehs Srnysl aynen cnm acele etmiyorum ama emzirme döneminde biraz dikkat etmek lazım ekmeği çok az kullanıyorum tatlı falan yemiyorım bazen 1 kaşık tahin pekmez yiyorum oda süt için
Srnysl Dezehs ben ekmeği komple kesebilsem keşke çünkü sezeryan dan sonra iki ay oldu gecmeyen kabızlık problemim var