daisybebek Mom8732 allah allah ıphone dan 3 farklı telefondan denedik ama bölğm seç dediğimizde hücresel veriyi açık yapın uyarısı geliyor, sürekli o hatayı veriyor kaldık ilerleyemitoruz
Mom8732 daisybebek bi arkadaş telegram üzerinden pdf bulmuş sorunun başını yazıyormuş soru çıkıyormuş orada isterseniz ona bakın
daisybebek Gulayy indirdim canım ama orda soru arama butonu yok ben mi bulamadım, sınavda çıkan soruyu yazıp cvp bulmak için Kullanmak istiyorum
Gulayy daisybebek bende smdi baktım aynen soru arama yok. PDF dosyası olan varsa onu indir cnm bende araştırayım senin için bulursam yazarım ☺️☺️
Gulayy daisybebek buldum cnm hatta denedim ☺️☺️ AÖF pro var onu indir bölüm seç ders sec soru ara kismina tıkla sorular iniyor hemen oraya soruda geçen biseyi yaz o sana soruları çıkarıyo ☺️☺️🤗
Yusufbebekk AA çıkmış sorular mı var ? Ordan mı çıkıyormuş ben de konu anlatımlarından nasıl çalışıyorum not çıkarıyorum yine düşğk alıyorum
daisybebek Yusufbebekk hazır uygulamalar var önceki sene soru cvp ları hazır, online sunavda çıkan soruyu yazıyorsun cvp çıkıyor.