daisybebek Kızlar online sınav için bi uygulama vardı aöf plus maalesef çalışmıyor var mı ona benzer ios da kullanılan uygulama, yoksa sınavdan geçmek çok zor
edaaydinm daisybebek evet AÖF plus android lerde sadece olmuş bende ona benzer bişey buldum AÖF pro yeterli oldu bugün sağolsun 😅😅
Gulsah10 daisybebek çıkmış sorular uygulamasını indirip derse tıkla orda aramalarda online soruların 1-2 kelimesini yaz cevap ne de sorgulat sonucu online sınava yaz 😊 uygulama bilemedim ama soru çözme de bu yol işe yarıyor
calikusuu daisybebek AÖF pro uygulaması var. Ordan çıkmış soruları çözebilirsiniz. Bir de AÖF sisteminde PDF , konu anlatım videoları ve denemeler oluyor.
Baybymucize daisybebek ben baya oldu mezun olanları ama 2013den beri çıkmış tüm soruları çözümlerine bakarak çalıştım hatta ve hatta ben işletme okudum önceden muhasebe okumuştum maliyet muhasebesi dersinden hepsi çıkmış sorulardan çıktı öyle böyle gülmemiştim sevinçten bence kitap çalışma çıkmış sorular a çalış zaten bakarken çalışmış oluyorsun
daisybebek Mom8732 aa androidden mi giriyorsun ios dan mı. İphone dan giremedik, arkadaş da samaungdan açamadım dedi. Ay nolur nerden girdin
daisybebek Mom8732 allah allah ıphone dan 3 farklı telefondan denedik ama bölğm seç dediğimizde hücresel veriyi açık yapın uyarısı geliyor, sürekli o hatayı veriyor kaldık ilerleyemitoruz
Mom8732 daisybebek bi arkadaş telegram üzerinden pdf bulmuş sorunun başını yazıyormuş soru çıkıyormuş orada isterseniz ona bakın