Aysemme Atalaysmom bnde istiyorum ya 50 de hamile kaldım 66da doğurdum ama 1 ay içinde tekrar eski kiloma döndüm 😔
Atalaysmom Aselsmommmmmmm valla öyle nene oturmuş içime sanki 😀😀 nefes alacak halim yok ayağa kalkıp bir dakika kör geziyorum kollarım ağrıyor oğlumu biraz kucağıma alınca aşırı güçsüzlestim
Atalaysmom Nazli35 😀😀😀 Mantıklı ama yaşıma göre bişey bulsam daha iyi olur 😀😀 sonra elimde biberonla gezmek istemem hahah
Naremsi Atalaysmom ben artık esime yüklenmeye bile başladım yoksa sen benim oranı burami beğenmiyor musun diye
Honeyboy Atalaysmom ben diyetisyene gittim canım doktor yatamadan mayalı şeyler ye dedi miden genişler bebe bisküvisini gece yatmadan yoğurtla ye dedi mutlaka benim midem almadı yemedim belki sende işe yarar
Atalaysmom Aselsmommmmmmm bizde öyleyiz 😀 eşimde boylu poslu surahiyle bardak gibiyz 😀 yanımda küçük kız gezdiriyorum gibi diyo sürekli sıkıntı yapıyo 😀
Mugeela44 bbosphorussss arada pek bi fark yok ya 🤷🏼♀️ Bol bol su iç gece yatmadan önce bi kase yoğurt içine de biraz kırmızı pul biber at ye 🥰
bbosphorussss Mugeela44 deneyeceğim bunları ama hayatın bi döneminde yiyip kilo almıyoduk ne ara geçtik orayı buraya geldik ☺️☺️✨✨
Aselsmommmmmmm Atalaysmom kız Allah’tan benimki şikayetçi değil 🥴 ama kilo al diyo tabi üzülüyo çok zayıf olduğuma🥺