Naremsi Atalaysmom bende eşime arada bir gogusleeime silikon yaptırayım diyorum ama yok böyle iyi tamam diyor ama ben istiyorum
Naremsi Atalaysmom bak tatlım birtane bişey daha onereyim softmax ayda 4-7 kilo arası sütle veya suyla tuketim
Aselsmommmmmmm Atalaysmom kız Allah’tan benimki şikayetçi değil 🥴 ama kilo al diyo tabi üzülüyo çok zayıf olduğuma🥺
Atalaysmom Aselsmommmmmmm yok benim ki çok takıyo kafasına biri zayifsin deyince bile yemiyo bilmem ne yapmıyor gören aç sanacak diye tribe giriyor 😀
Mom213678 Atalaysmom Canım bende kendimi bildim bileli kilo almak istiyorum geçenlerde arkadaşım bitkisel bir ilaç önerdi baya kilo almış bende aldım 10 günde 1 kilo almışım buna da şükür 😂ilaç toplamda 6 7 kilo aldiriyormus istiyorsan
bbosphorussss Mugeela44 deneyeceğim bunları ama hayatın bi döneminde yiyip kilo almıyoduk ne ara geçtik orayı buraya geldik ☺️☺️✨✨
Atalaysmom Pasa27 ayy ben o kadar kötüyüm ki kemiklerim sayılıyor resmen duydukça daha da etkileniyorum zaten ramazan da geldi bakalım nasıl olacak
Mom213678 @Atalaysmom#1145121trendyoldan sipariş ettim bomba kilo aldirici diye geçiyor adı inşaallah işine yarar sende kilo alırsın 😊
Mom213678 Atalaysmom içebilirsin cnm ben araştırdım emziren annelerde içebiliyir istersen sende bak internetten