Kbrayaman Zzzz benim de o civarlar uyku tulumuyla çorapsız yatırıyorum rahat ediyor bize hep bebeklerin üşüyeceği empoze edildiği için sürekli bi örtme giydirme hasta olur korkumuz var ama yaramıyor işte bazı bebeklere hele benim ki gibi çabuk terleyenlere 🤷🏻♀️
Byz33 Bizde de olmuştu doktora götürdük bize özel bi sampuanla nemlendirici birlikte vermisti onu kullandık. Ama asıl ilaci eumovate diye bi krem verdi ve düzenli olarak 1 hafta kullandik sonra baktım ufak tefek aralarda da sürdüm çok şükür gecti .
Emir123ali Zzzz canım alarjisi vardır naparsan yap alerjisi varsa geçmez egzama biz alerjisini öğrendik alerji maması kulladık şükür atlatdık rabbim bütün bebeklerimize inşallahh
Zzzz Emir123ali amin şuan küçük test yapmazlar muhtemelen nasıl bulacaz ben denedim bi kaç bişe ama bulamadım hala tam geçmedi hiç
Emir123ali Zzzz canım benim bebeğimde 4 aylıktı kan testi yapıldı alerjisi için ve süt alerjimiz çıktı yani yapılıyor
Leyladar goker05 ayy evet tamm da öyle.sudokrem flaan var bnde sürsem ise yarar mı ya da sizce nasıl tutmalıyım o bölgeyi
goker05 Leyladar kantoron yağı ile hametan ile nemlendiriyorum ama üç aydır çözüm bulamadım fenalık geliyor bazen emzirirken bebek de tahriş ediyor meme ucum hiç yoktu benim zor çıktı
Byz33 Zzzz geçer geçer insallah merak etme büyüdükçe ciltleri de toparlanıyor eskisi gibi hassas olmuyor benim bebegiminde 3 4 5 aylarda vardi 6 da falan toparlamaya başladı çok şükür su an 9 aya gircez cok şükür gecti tamamen
Arzu1993 goker05 internetten aldım ben canim banyo da keselenirken ilk önce egzamalı yere sabunu sürüyorum daha önce iLife sürüyorum güzelce keseliyorum kabukları soyup atıyor durulurken biraz yanma oluyor ama en azından kasıntım geçiyor bana iyi geldi baya
goker05 Arzu1993 benim bir iki gün iyi sonra ya ne kırmızı küçük noktalar o luyor çok hassaslasiyor zor emziriyorum valla sanki ucu kopacak gibi oluyor egzama dan mi aciyor yoksa bebek ki tahriş edip bu hale getiriyor çözemedim
Zzzz RuzgarMommys bugün doktora gittik bu damlayı yazdı başladım inşallah iyi gelir biraz uyku yapıyo sanki 6 damla verdim
siyah_kalppp Zzzz bebeğinin kızarıklıkları nasıl cnm foto falan varmı benim oğlumda oldu daha doktora gidemedik ama kaşınıyor kafasını yüzünü üzerimize sürtüyor resmen ve uyumuyoruz geceleri 🥺😞