Cheddar Deletedmom_9857 ramazanda geliyo haftasonu alacağım canım. Emzirirken 10tane falan yerdim 🙈😅 tabi abartmadan yicem şimdi 🤭
Deletedmom_9857 Cheddar Aynen kuzum bende aralıklı oruç yaptım şimdi normal oruç ile devam ederim azaltınca çok iyi oluyor şimdi ara öğün yapamayız da işte mecbur az az devam ederiz 😂
Woody Cheddar ben diyetlerimde kahve yanı çikolatadan ödün vermedim hiç 😀 bir kare yedim her gün ama.. Çok istersen bir şey olmaz. 50 kalori falan zaten. İnşallah benim de bi 3 4 kilo verme hayalim var Bakalım🙄
Cheddar Woody valla kendimi hiç böyle görmemiştim çok rahatsız olmaya başladım halimden. Bi de kolesterol falanda çıkmış bende iyice saçmalamışım yani
Biscolataerkegim Cheddar Yok hayır üşendim ilk baş yazmaya 😂 5 tane karanfil 1 tatlı kaşığı tarçın ve 1ltre su. Suyu tek başına kaynatıyorsun sonra tarçını ve karanfili içine ekledikten sonra biraz demleyip tüketiyorsun gün içinde bu kadar 🤩
Cheddar Deletedmom_9857 zaten midemin küçülmeye ihtiyacı var. Sonra ara öğünlü diyete geçicem bende. İnşallah kurtuluruz🤭
Cheddar rike-nile-aro öncelikle kilo vermen durduysa haftada bir kirli yükleme yap yani diyeti boz. Metabolizma şaşırsın kendini. Benim eşim sıkı diyet yaptı. 40kg verdi. Çünkü sabit gidince diyette metabolizma yavaşlıyor düzene alışıyor. Hafta da bir düzen bozmak diyeti tekrardan hızlandırıyor. Şuan tüm gün 2 lt suya 1 salatalık 1 ince dilimlenmiş limon ve yarım greyfurt dilimi ekliyorum onu içiyorum. 5 gün boyunca içicem tabi ramazan geldiği için akşama kaydırıcam
Tatlican Cheddar bana hamileyken acilır dediler inandim hamileyken yiyesim yoktu bazen agliyirdum bile o derece .sonra loğusayken açılır istagın dediler yine acilmadi dahada kimseye inanmam😀
Cheddar Eternity valla tarifi okurken inandım bu yağları kesin yakar zencefil zerdeçal acayip etkili. Bir fincan mı içicem ölçü ne kadar çiçeğim?
Cheddar Yagizim2020 gerçekten öyledir bi kere içtimde zor kendime geldi Allah affetsin ne kötü tadı vad🙈😅
Cheddar Tatlican seni artık hiç bi kuvvet bozamaz🙈 ya işte senide anlıyorum. Bende öyleydim. Ne kürler ne macunlar yerdim iştahım açılsın diye 😅 bileydim 10 sene sonra iştahım açılacak hiç uğraşmazdım🤭
Cheddar Eternity kalori hesaplama işi nasıl oluyo? Ya ben hayatımda ikinci defa diyet yapıyorum birinde hamileyken zorunlu şeker diyetiydi biri de bu 🙈
Eternity Cheddar Yazıo app var, oraya kilonu boyunu yazınca indexi ve alman gereken kaloriyi hesaplıyor, her gün yediklerini giriyosun oraya o kalorileri geçmezsen üstüne leslie falan yaparsan çocuk uyurken çok rahat verirsin