Mom091 Domdom gözümün önünden hep hint dizileri geçti izlerken zaten😁 umarım ciddiye alırlar yorumları da keserler şu zoom işini. Ayol yeni bölüm fragmanında bile zoomlar var😁😁
Mom091 EsraMira bende ilk bölümü bitirememiştim bile. Bunu bitirdim o yüzden ikinci bölümü de izleyeceğim bakalım. Şu zoomlar bitmezse hayatta izlemem ama. Gözlerim şaşı oldu😁😁
Mom091 Egemenin_Annesi kim unutmuş? Çok girmiyorum bu aralar aretim ya. Yorumlarımı görmüyorsundur zaten şu 2-3 gündür kendime zor yetişiyorum😁 nasılsın ciğerim?
Egemenin_Annesi Mom091 sen unuttun beni ben bilirim unutuldum ben cigerim yaniyeee 🥺🥺😂😂😂 valla aretim bende giremiyorum ya girsemde bir 10 dakika ne var ne yok bakip cikiyorum Egemenden firsatim yok artik iyice el ayak oldu bide cok asabi bu aralar canima okuyor valla bütün gün 🥴 sen napiyorsun nasilsin gadasini aldigim
Avsininannesi15 Mom091 afsfgsgd bi bakayim dedm netede zoomdaki kız diye yaZdm çıkmadi sonra baktim camdaki kızmış 🤣
Mom091 Egemenin_Annesi aaa aşk olsun unutur muyum ben seni hiç?❤️ hepimiz öyleyiz ya. Bebekken ne güzeldi valla😁
Egemenin_Annesi Mom091 hele bi unut zaten oyarim gözlerini 😂😂😂 aynen ya uykusu daha uzundu kaliteliydi simdi gece 12 de uyaniyor sipa aramizda yatmak istiyor baska türlü uyutamiyoruz of anam off bittim tükendim aretim 🥺🥺
Busragokceberra Mom091 Akıl sağlığım zaten iyi değil kırmızı oda,masumlar apartmanı,camdaki kız sonunda bana bakırköy
Busragokceberra Mom091 Aynen zaten bunlar da psikoloji bozuyor masumlar apartmanı izliyorum evi temizlemek geliyor içimden dip bucak,kırmızı oda izliyorum eşimin derdini dinlemek istiyorum 😊 hadi anlat bana dedim geçen dinliyorum seni dedim 😂