nursocum Mom091 niye öyle çekmişler ya inşallah 2. Bölüm öyle olmaz sardı beni eğer YouTube atmaya devam ederlerse izlerim
Mom091 BademsMam dün Kanal D de başladı. Muhtemelen sürekli verirler tekrarını zaten. Özellikle yarın kesin verirler
Mom0363 Ya sorma. 😂 Kameraman online eğitimle mezun oldu heralde 😜 Hayır yani zoom yapmanın bile bi adabı var arkadaş. Milletin ağzı burnu hönk diye gözümüzün içine sokuldu habire… 🤦♀️ Çok amatörceydi çok.. Burcu Biricik hatrına sonunu getirebildim…
Mom091 Mom0363 o garibime 2-3 kere arka arkaya yapmış bir de. Kadının yüzündeki çizgilere dolan fondötenine kadar gördük😁😁
CemreKerem35 Mom091 Geçen gün Doğduğun Ev Kaderindir izlerken dikkatimi çekmişti bu zoomlar gerçekten çok kalitesiz bir görüntü oluşturuyor bu şekilde çekilen bir diziyi ne kadar sürükleyici olsa dahi izleyemiyorum benim için çekim teknikleri de çok önemli çünkü . Acaba pandemi var diye mi yakinlasmadan çekiyorlar 😅
Mom091 CemreKerem35 yaaa çok mantıklı bu olabilir😁😁 gerçekten aşırı rahatsız ediciydi. Sürekli peş peşe yapmaları ve o alakası aşırı ağır müzikler. İçim çürüdü resmen😁