cokgezenti_30 En_guzel_yanim bir şekilde kendine ıygun hale getirip yemelisin inanılmaz faydası var herşey bebişlerimiz için öyle düşün canım yoksa memeyi bırakıyorlar kısa sürede süt az olunca emmek istemiyorlar
Kwsr En_guzel_yanim 3 gün yap sabah öğle akşam sen bilirsn 3 günde normalde etki ediyor bol suda icersn
pogacayanakli_aylamm En_guzel_yanim tatlandırılmış yeşil zeytin, dereotu, rezene çayı ve kimyon çok iyi süt yapıyor. Sabah kahvaltılarda yeşil zeytin yiyorum hem gaz yapmıyor hem de süt yapiyir birde tahin pekmez karışımı, tahin helvasi tabi bol bol su
pogacayanakli_aylamm En_guzel_yanim psikolojinde düzgün olmali sütun yok yok dersen olmaz. Süt kanallarını uyaran besinler de ye havuç mesela günde 1 tane ye kış bitmeden, birde arpa şehriyeli pilav çorba yap et suyuyla bunlarda iyi gelir. Bebeğini emzirirken YA REZZAK de bebeğinin yüzüne bakarak. Kendini yorma gün içinde 5 6 saat uyumaya çalış
Aliasaf_emel En_guzel_yanim canım bana çok iğrenç gelmişti ama yakın çevremde biri bunu yaptı 😣 maya yedi hergun ve acayip süt yaptığını söyledi benim ilk zamanda sütüm gelmiyordu sıkıntı baya yaşamıştım bana bunu onermisti ama yapamadım biraz iyi bi mide lazım bunun için 🤢
Uygarelif Bende bu konuda muzdaribim sütüm yetiyor mu diye endişeliyim her şeyi yerim yeterki artsın sütüm
Kelebegimmmm En_guzel_yanim emzirn emdikten sonra sağın. Mama yerine onu verin. Üç haftada fln süt artr. Sadece emzirirsnz
neredenbileceksinizz En_guzel_yanim canım yutkunma sayısını say bir o zaman önce emzir sonra mama ver 3 saat sonra yine emzir
Kelebegimmmm En_guzel_yanim süt emdikçe gelmesi gerk. Bi şekilde ayrlamaya çalışn. İki saate bir sağarsanz kısa sürede artr. Biberonda vermeyin meme reddi olmasn