cokgezenti_30 Kuru soğan ve kuru börülce inanılmaz işe yarıyor canım denemelisin ve tabi ki bol su yeşillik
hberfin Kwsr evet yaa bende sütüm azalınca yapiyorum bakarken yiyordum tadını seviyordum meğersem süt arttiriciymis annem dedi de öğrendim 😂😂
Pepito En_guzel_yanim kuru inciri geceden suya koyun iki tane sabah icin inciri de yiyin. Yatmadan once 1 bardak boza icin ustune 2 bardak su icip yatin. Sabah kalkinca da yine 1 bardak boza 2 bardak su. Rezene cayi. Barbunya nohut yemekleri. Hasladiktan sonra kabuklarini soyarak yemegini pisirirsen gaz yapmaz kimyon at. İrmik helvasi ye ustune tahin dokerek. Makarna da etkili olur. Cunku makarna da irmikten yapilir. Gunde en az 3 litre de su ic. Bunlari yaptin mi allahin izniyle sutun artar. Goguslerin baktin ki doldu ogun artik daha mama verme ki acikip cok cok emsin. Emdikce sut gelecek
cokgezenti_30 En_guzel_yanim bir şekilde kendine ıygun hale getirip yemelisin inanılmaz faydası var herşey bebişlerimiz için öyle düşün canım yoksa memeyi bırakıyorlar kısa sürede süt az olunca emmek istemiyorlar
heyymomm En_guzel_yanim ben de inanmıyordum bir de sade yulaf yiyemiyorum zorla bile olsa ama file marketten yaban mersinli yulaf alıyorum onun tadını da çok beğeniyorum ve gerçekten de işe yarıyor. hayatta ben süt yapsın diye yemedim sütüm iyiydi sevdim diye yedim sonra farkettim sütüm acayip arttı hatta ara verdim azaldığını farkettiğim an tekrar başlayacağım deneyin mutlaka ☺️☺️
En_guzel_yanim neredenbileceksinizz 1 ay mama vermeden sadece emzirdim. Çok zayıfladı bebeğim. Bu arada 4 aylık oğlum
neredenbileceksinizz En_guzel_yanim canım yutkunma sayısını say bir o zaman önce emzir sonra mama ver 3 saat sonra yine emzir
bugrasmomy En_guzel_yanim benimki de 4 aylık günde üç dört kere 60 cc veriyorum. Vermek istemiyorum aslında ne yapsak bıraksak
Pepito En_guzel_yanim bunlari deneyin sut arttirmada gercekten cok etkili yontemler. Sutunuz cogalinca mamayi kesin zaten simdi degil
Kwsr En_guzel_yanim 3 gün yap sabah öğle akşam sen bilirsn 3 günde normalde etki ediyor bol suda icersn
pogacayanakli_aylamm En_guzel_yanim tatlandırılmış yeşil zeytin, dereotu, rezene çayı ve kimyon çok iyi süt yapıyor. Sabah kahvaltılarda yeşil zeytin yiyorum hem gaz yapmıyor hem de süt yapiyir birde tahin pekmez karışımı, tahin helvasi tabi bol bol su