neredenbileceksinizz En_guzel_yanim canım yutkunma sayısını say bir o zaman önce emzir sonra mama ver 3 saat sonra yine emzir
Kelebegimmmm En_guzel_yanim süt emdikçe gelmesi gerk. Bi şekilde ayrlamaya çalışn. İki saate bir sağarsanz kısa sürede artr. Biberonda vermeyin meme reddi olmasn
zhrergul heyymomm canım yulaf demişsin nerden alıyorsun ve nasıl yiyorsun anlatırmısın bnmde sütüm az gelıyo sağım yapmaya calısıyom ki artsın yuşagı sütle yeniliyo diye duydum
heyymomm zhrergul yulaf her yerde var marketlerde falan (yemeksepeti bana bi,getir,migros,şok gibi) ama ben file marketten yaban mersinli yulaf alıyorum sütle birlikte yiyorum dediğiniz gibi. hem tadı harika hem de gerçekten süt yapıyor. 😍
Metonunannesi En_guzel_yanim süt olmayincaolmuyor burda yazılan herşeyi yedim içtim ama artmadı mecburen mama ile destekliyorum süt üretimi bünye ile alakaliyemeyle icmeylr olsa benden fışkırması lazimdi
Kelebegimmmm Metonunannesi evet yeme içmeyle olmuyr. Fakat emzirme ve sağımla oluyr. Günde en az 10 sağım yapın. Kısa sürede artr. Mamayı bırakırsnz
zeyzey77 Metonunannesi Ay çok doğru ya ! Bebeğim kuvozde sürekli süt sağıp gönderiyorum. İnan bütün gün neler yiyip içiyorum süt artmıyor hep aynı hatta bazen daha bile az geliyor. Doğum yapalı 13 gün oldu göğüslerim yumusadı . Bol su da içiyorum meyve suları süt yapıcı çaylar . Kimyonlu çorbalar dereotlu yoğurtlar. Hurmalar helvalar neler neler ama sütüm artmiyor 🙄🙄
Sevim_keles Kelebegimmmm ben biberon vermedim sütüm yetiyordu yinede meme redi yaşadım 2 ayından beri ve şimdi 5 ay 25 günlük gündüzleri emeyi bıraktı Biberonda almıyor catlıyacam artık
Metonunannesi Kelebegimmmm canım 10 sağımı ne zamanlar yapmalıyım birde ne ile yapmalıyım normal manuel olan pompalarla denedim hiç süt gelmiyor 2-3 kere elle sağım yaptım iki memeden 25 CC ancak çıktı
Kelebegimmmm Sevim_keles en azından kendinizi suçlamazsnz. Çünkü biberon genelde red yapıyr. Çok zor Allah yardmcnz olsn
Kelebegimmmm Metonunannesi elktrkli ikili pompa ile iki saate bir 15 dk sağın gelse de gelmese de üç haftaya artr
Saricivciv Metonunannesi dönemsel olarak benim de sütüm de azalma oluyor manüel pompayla emzirdikten sonra hic süt olmasa bile sağıyorum hic damla gelmemeye başladığında 3 dk daha sağıyorum ki süt artışı olsun. Duzenli uyku düzenli su tüketimi ve sağmakla artış oluyo. Bide vücudunuza güvenin korkmayın stres olmayın sütüm yetecek artacak deyin hep. Bi de dua ediyorum ben hep Allah im bebegimin rızkını arttır diye. Bence deneyin pişman olmazsiniz😊
heyymomm En_guzel_yanim ben de inanmıyordum bir de sade yulaf yiyemiyorum zorla bile olsa ama file marketten yaban mersinli yulaf alıyorum onun tadını da çok beğeniyorum ve gerçekten de işe yarıyor. hayatta ben süt yapsın diye yemedim sütüm iyiydi sevdim diye yedim sonra farkettim sütüm acayip arttı hatta ara verdim azaldığını farkettiğim an tekrar başlayacağım deneyin mutlaka ☺️☺️
Metonunannesi Ysfege y heyymomm bu bildiğimiz yulaf dimi kizlar lifalifin filan varya ondan bahsediyorsunuz dimi
Ysfege Bir cay barbagi süt bir cay bardagi yulafla karıştırıp yiyin diye görmüştüm bi postta cok fazla süt yapiyomus bugun deniycektim yapamadim yarin denicem insallah bende
Kelebegimmmm Metonunannesi bende lansinoh vR. Fiyatı uygun. Çekim gücü iyi. Birz acıtıyr beni bana özel mi bilmiyrm
Nurtalib En_guzel_yanim gecen gün bi arkadas paylasti burada sütün icine yulaf atip biraz da bal döküp yiyormus baya süt yapiyor demisti